Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

SAY Studio

Yatırım Bütçesi:
Min:1.000.000 - Max:2.000.000 tl

SAY Sağlıklı Yaşam merkezleri kurucusu Dr.Seyyide Elbeyli Koç, Hatay’lı bir kadın girişimcidir. Başarılı bir okul hayatının ardından, önce bir süre mühendislik  yapmıştır. Amatör olarak spor yaparken girişimci ruhuna daha fazla engel olamayarak spor alanında kendi işini kurmaya karar vermiştir. Bir ay gibi kısa bir süre içerisinde iki ayrı spor salonu açarak sağlıklı bir hayat sunma adına hizmet vermeye başlamıştır. Kısa sürede sonra üçüncü şubesini de  açmıştır. Sadece kadınlara özel hizmet veren sağlıklı yaşam merkezleri sayesinde büyük bir kitleye ulaşmıştır.

Alınan Ödüller

 ‘Yılın En İyi Spor Salonu’, ‘En Başarılı Spor Salonu’, ‘En Başarılı Kadın Girişimci’ ödüllerinden sonra 2021 yılında Türkiye’nin en başırılı 100 iş kadını arasına girmiştir. Sağlıklı yaşama bütüncül bir bakış açısı ile bakılması gerektiğine inanan Dr.Seyyide Elbeyli Koç farklı alanlarda aldığı eğitimlerle hem kendisini hem de işini geliştirmiştir. Bir yıl boyunca özel bir kanalda, sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlendiği bir televizyon programı yapmış ve çeşitli televizyon programlarında konuk olarak yer almıştır.Kendi markasıyla kurduğu şirketi vasıtasıyla cesur kadın girişimcilere bayilik vermeye devam etmektedir. 
Bugün Say Studio ile kadınların fiziksel sağlık ve zindeliğine hizmet etmektedir, Kamer Aile Danışmanlığı Merkeziyle çocuk, ergen, yetişkin ve aileye psikolojik danışmanlık hizmetleri vermektedir.Ayrıca Saysportswear markasıyla kadın spor giyimde öncü olma yolunda sıkı çalışmalar yapmaktadır. Başlangıçta hayallerini gerçekleştirmek isteyen bir kadın olarak çıktığı yolda şimdi kendini gerçekleştirmek isteyen ama buna cesaret edemeyen kadınlara Franchise vererek destek vermektedir. Büyük bir azim ve emeğin sonucu olan bu başarı yolunun şifrelerini kendisi gibi başarma azmi olan kadınlarımıza vermek istemektedir. 

Neden SAY Franchise Sistemi ?

 SAY Franchising sistemi ile markanın pazarda bilinen stratejik kimliğinden ve gücünden yararlanabilir ve bu sistemin bir paydaşı olabilirsiniz. Başarısını kanıtlamış, etkin bir kurumsal kimlik oluşturmuş markamızın imajından yararlanma avantajına sahip olabileceksiniz. Pandemi sonrası yükselen trend sektörler arasına girmiş olan Sağlıklı Yaşam Konseptinde 12 yıllık bilgi -birikim -deneyim sayesinde rekabet üstünlüğü sizde olacaktır.
Kendi içerisinde birçok farklı değişkeni barındıran bir sektörde herhangi bir sorunla karşılaştığınızda destekçiniz SAY olacaktır. Bu da beraberinde hem zaman hem de finansal olarak tasarruf yapmanızı sağlayacak.
Kendini kanıtlamış ve kadınlara özel konseptte sektöründe bir numara olmuş bir marka ile hizmetlerinizi gönül rahatlığıyla satabileceksiniz.

SAY Franchise Sistemi Avantajları

Reklam, Tanıtım, Otomasyon sistemi, İletişim, Güçlü Sosyal Medya desteği, Düşük Yatırım Maliyeti, Yüksek Kar Marjı, Yatırım Maliyetinin Kısa Süre İçerisinde Geri Dönüşü, Tanınan Marka yüzü ile hazır bir sistemde olmanın tüm avantajlarından sonuna kadar yararlanabileceksiniz. Bizler markalaşma için çalışmalarımıza devam ederken sizler satış karlarınızı hesaplamak ile uğraşacaksınız. Çünkü biz hayal satmıyoruz. Mevcutta verdiğimiz bayilikler ve kazançları bizim için iddiamızı ispat, sizler için de garanti bir kazancı görme olacaktır. Bizimle yola çıkmaya karar verdiğiniz andan itibaren elinizden tutuyoruz, işinizi kuruyoruz, size sektörü, kazanmayı öğretiyoruz. Bizimle yol aldığınız müddetçe danışmanlığımızdan ve tecrübemizden sınırsız yararlanabilirsiniz. Bu harika fırsat için bizi hemen arayınız. Uzmanlarımızla görüşmeden asla karar vermeyiniz.

Franchise Danışma Hattı: 0505 675 82 88


Son güncelleme tarihi: 27 Eylül 2024 12:12

Yatırım Bütçesi

1.000.000 - 2.000.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

3

Bayi/Franchise Adedi

3

Ortalama Kâr Oranı

Aylık 200.000-500.000 TL Arası

Kârdan Alınan Pay

%3

Bayi/Franchise Hedefi

2026 yılı sonunda 50 yeni franchise

Sektör

Sağlık, Spor

Kuruluş Yılı

2020

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

SAY Studio