Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Şebnem Demir Beauty

Yatırım Bütçesi:
Min:0 - Max:0 tl

Gelişen ve değişen sağlık sektöründe başarılı çalışmalarıyla her daim zirveye oynayan Estasente Clinic Şimdi de Şebnem Demir Beauty markası ile Güzellik ve Kişisel bakım alanında da  yaptığı güçlü çalışmalarla yurtiçi ve yurtdışı basında kendisinden söz ettirmiştir. Plastik cerrahi, saç ekimi , medikal estetik  ve Kişisel Bakım uygulamalarında:

Uluslararası standartlarda, güvenilir hizmet sunarak sektörde lider olmayı hedeflemektedir. Hizmetlerinin her adımında Misafirlerine bağımsızlık. Tarafsızlık ve gizlilik ilkesine bağlı kalarak danışan hak ve sorumluluklarını göz önünde bulundurarak danışan odaklı hizmet vermektedir. Danışan güvenliği ve yakınlaşmasının memnuniyetini her şeyin üstünde tutar. Hizmetlerini verirken bilimsel temele dayalı, ön yargısız, iyi bir mesleki ve teknik uygulamayı benimser. 

Gelişen ve değişen sağlık sektöründe başarılı çalışmalarla yurtiçi ve yurtdışında firmamızı temsil edebilecek ,Uluslararası standartlarda, güvenilir hizmet sunarak sektörde lider olmayı hedefleyen , bağımsızlık. tarafsızlık ve gizlilik ilkesine bağlı kalarak ; danışan hak ve sorumluluklarını göz önünde bulundurabilecek , danışan odaklı hizmete uyum sağlayabilecek ve danışan memnuniyetini her şeyin üstünde tutabilecek , Estacente Clinik- Şemnem Demir Beauty Kurallarına uyumlu firmalarla çalışmak isteriz.

Son güncelleme tarihi: 23 Ekim 2023 03:57

Yatırım Bütçesi

0 - 0 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Bayi/Franchise Adedi

10

Ortalama Kâr Oranı

%45

Kârdan Alınan Pay

%2 Reklam Bütçesi

Bayi/Franchise Hedefi

2023 yılı için 5 yeni franchise

Sektör

Kişisel Bakım - Güzellik

Kuruluş Yılı

2015

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Şebnem Demir Beauty