Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Selanik Kahvecisi

Yatırım Bütçesi:
Min:100.000 - Max:300.000 dolar

Kahvenizi yudumlarken emeğin, lezzetin ve ustalığın keyfini doyasıya çıkarabilmeniz için kahvelerimizi dünyanın en kaliteli kahve çekirdeklerinden seçiyoruz, içine sevgi, dostluk ve aşk katıyoruz. Üreticiden tüketiciye anlayışı ile taze bir şekilde sunarak, Türkiye’de benzeri olmayan bir kahve mağazacılığı konsepti kurmayı başardık. Kahvenin tamamlayıcı olduğunu, bir dilim pastaya çok yakışacağını düşünüyorsanız, en doğru yerdesiniz. Zengin tatlı ve pasta menümüzle kahve keyfinizi tamamlıyoruz.

2009 yılında Zonguldak’ta açtığımız ilk mağazamız ile Selanik Kahvecisi olarak, müşteri odaklı yaklaşımımız, Türk misafirperverliğini yansıtan güler yüzlü karşılamamız, masaya servis anlayışımız, ikram kültürümüz ve özel harmanlanmış Türk Kahvemiz sayesinde kısa sürede beğenilerek vazgeçilmez bir marka haline gelmeyi başarmıştır. Kurulduğumuz ilk günden itibaren istikrarlı bir büyüme politikası göstererek, 2015 yılı itibariyle özsermaye ve bayilikler ile yeni noktalarda hizmet vermeye başladık. Sektördeki diğer bayilik veren firmaların aksine, kazan kazandır mantığı ile iş ortaklarımıza sürdürülebilir bir gelir ve büyüme imkanı sağlamaktayız. Birbirinden lezzetli ürünlerle dolu zengin menümüz ile özellikle Türk kahvesinin yaygınlaşmasına ve bu geleneksel tadın dünyanın her yerinde sevilerek içilmesine öncülük etmeyi amaçlamaktayız.

Türk kültürünün ikram ve konukseverlik geleneğinden ilham alarak, bu hizmet anlayışı ile de farklılaşmaya ve müşterilerimize yepyeni lezzet deneyimleri yaşatmaya önem vermekteyiz. Bu amaçla Özel Harman Koyu Kahvemizi ve aromalı Türk Kahvelerimizi misafirlerimizin beğenisine sunmaktayız.

Son güncelleme tarihi: 03 Nisan 2019 04:27

Yatırım Bütçesi

100.000 - 300.000 dolar

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Bayi/Franchise Adedi

4

Ortalama Kâr Oranı

%20 - %25

Kârdan Alınan Pay

%3

Bayi/Franchise Hedefi

2019 yılı için 10 yeni franchise

Sektör

Cafe / Tatlı / Pasta

Kuruluş Yılı

2009

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Selanik Kahvecisi