Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Sincerely Yogurt

Yatırım Bütçesi:
Min:100.000 - Max:500.000 tl

Dondurulmuş yoğurt markası Sincerely Yogurt, 2009 yılında Amerika Pittsburgh'da sağlığı ön planda tutarak ve topluma hizmet etme isteğine dayanan prensiplerle kuruldu. Dondurulmuş tatlılara sağlıklı bir alternatif olan, fakat geleneksel frozen yoğurt markalarından da bir adım ileriye giderek yağsız, katkı maddesi ve renklendirici içermeyen bir ürün sunan Sincerely Yogurt, Türkiye'deki ilk mağazasını 2017 yılında Bağdat Caddesi'nde açtı. Müşteriler, tüm şubelerde, 50’yi aşkın malzeme alternatifleri ekleyerek, düşük kalorili, ağız tadına uygun yoğurt seçenekleri ile porsiyonlarını kendileri tasarlayabiliyor. Sincerely Yogurt’ta tüm yoğurt çeşitleri glütensiz ve Türkiye’de üretilirken menüde frozen yoğurt dışında smoothie, smoothie bowl, bubble tea, ve kahve seçenekleri de bulunuyor.

2021 sonuna kadar franchise bedellerimizi uygun tutarak daha fazla kişinin girişimci olmasına fırsat vermek istiyor marka yetkilileri. Yatırım geri dönüşümü çok hızlı, 1-1,5 yıl. Çok küçük metrekarelerde yer alabiliyor marka, bu nedenle 150-200 bin TL yatırım maliyetiyle franchise açılabiliyor. Self servis modeli olduğu için personel maliyeti de düşük. Her vardiyada 2 kişiyle iş yapılabiliyor. Bu yönüyle de cazip. Franchise adaylara lokasyon seçiminde destek olunurken, mağaza kurulumla ilgili süreçleride yakından takip ediyor Sincerely Yogurt ekibi. Aynı zamanda tedarikçi kanalında olan iletişimleri sağlıyorlar. Şube açıldıktan sonra ise operasyon ve pazarlamada destekleri bulunuyor. Franchise almak isteyenlerin dinamik, bu işi yapmak için tutkuları olmasını ve gerçekten bu alanda çalışmak istemeleri bekleniyor. Franchise almayı düşünenler hemen başvurarak detaylı bilgi alabilirler.

Yeni Lokasyonlar

Markanın Türkiye ve Orta Doğu haklarının sahibi ve Girişimci Kübra Kalkan, önümüzdeki yıl beş yeni şube açmayı hedefliyor. Franchise için şu an şehir önceliği bulunmuyor, ürün 7’den 70’e herkese hitap eden ve Türkiye genelinde her yerde kolaylıkla açılabilecek, yatırımı da operasyonu da son derece pratik. Bu nedenle marka çok hızlı bir şekilde yayılma şansına sahip. Pandemi döneminde Franchise iletişimine ara veren firma, görüşmelere yeniden başladı ve Türkiye’nin dört bir yanından franchise adaylarının başvurularını değerlendirmeye aldı.

Franchise Alma Koşulları

Marka yetkilileri, 2021 sonuna kadar franchise bedelini uygun tutarak daha fazla kişinin girişimci olmasına fırsat vermek istiyor. Sincerely Yoghurt’un yatırım geri dönüşümünün 1-1,5 yıl gibi sektör ortalamasının en hızlı markalarından biri  olması da yatırımcı adayı için önemli bir cazibe noktası. Çok küçük metrekarelerde de yer alabilen marka, bu nedenle 150-200 bin TL yatırım maliyetiyle franchise açılabilmesine olanak sağlıyor. Self servis modeli olduğu için personel maliyeti düşük, her vardiyada 2 kişiyle iş yapılabiliyor. Sincerely Yogurt ekibi tarafından franchise adaylarına lokasyon seçiminde destek olunurken, mağaza kurulumuyla ilgili süreçleri de yakından takip ediliyor. Aynı zamanda tedarikçi kanalında olan iletişimleri sağlanırken, şube açıldıktan sonra ise operasyon ve pazarlama destekleri bulunuyor. Franchise almak isteyenlerin dinamik, bu işi yapmak için tutkuları olması ve gerçekten bu alanda çalışmak istemeleri bekleniyor. 

Son güncelleme tarihi: 25 Şubat 2022 05:12

Yatırım Bütçesi

100.000 - 500.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Bayi/Franchise Adedi

1

Ortalama Kâr Oranı

%15

Kârdan Alınan Pay

%4

Bayi/Franchise Hedefi

2021 yılı için 20 yeni franchise

Sektör

Frozen Yogurt Cafe

Kuruluş Yılı

2017

Merkez Ülkesi

Amerika Birleşik Devletleri

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Sincerely Yogurt