Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Sopung Restaurant

Yatırım Bütçesi:
Min:3.000.000 - Max:15.000.000 tl

2016 yılında Fatih’te açtığımız küçük bir işletme ile Kore yemeklerini, Türk halkına tanıtarak farklı lezzetler denemelerini sağladık.

Kore dilinde "Piknik" anlamına gelen Sopung, Türk halkına Kore yemekleri tanıtarak yeni ve farklı lezzetler denemelerinin sağlamasını amaçlanarak, 2016 yılında Fatih'te açılmış olan küçük bir işletme yeri ile faaliyette başlamıştır.

2022 yılına kadar 4 Şubeyle Faaliyet gösteren Sopung, 2022 yılından sonra vatandaşların yüksek talebi ile beraber lezzet çeşitlerini arttırarak ilk bayilik anlaşmasına imza atmıştır. Kurucusu Aramsol KİM önderliğinde pek çok ilimize bayiler açarak Sopung Kore markası tüm Türkiye'de tanıtılmıştır ve tanıtılmaya devam etmektedir.

Markamız Türkiye'nin en popüler Kore Restoranı olup, müşteri potansiyeli her geçen gün artmakta ve Kore kültürünü Türkiye ile bağdaştırmayı başarmıştır.  %70 genç kitleye ithaf eden Markamız, gençleri ve isteklerini aktif olarak takip etmekte, her geçen gün büyümektedir.

Aynı zaman da sene içerisinde büyük reklam yatırımları yapılmakta olup gün geçtikte reklam ağını genişletmektedir.
•    Franchise alacak olan kişinin açmak istediği bölge hakkında fizibilite çalışması yapmış olması gerekmektedir. Bölgenin potansiyeli ve ortalama kitlesi araştırılmalıdır. (Rakip firmalar-Genç kitle yoğunluğu- etraftaki okullar ve diğer kafeler- Örn. Starbucks ve kitlesi araştırılmalıdır) 
Daha sonra yaptıkları bu çalışmalar ardından, buldukları işletme ve lokasyonu firmamıza görsel ve işitsel olarak ileterek fikir alışverişi yapılmalıdır. Tarafımızca gönderilecek ekipler tarafından da ayrıca lokasyonun detaylı araştırmaları yapılmaktadır.

Bu aşamadan sonra franchise adayı teknik detaylar ve sözleşme için İstanbul Fatih'teki ofisimize ağırlanır imzalar atılıp ödemeler alınır.

Kiralanan işletmenin projesi çizilir ve mimari uygulamalar başlatılır. İç dizayn ve tabela Sopung ekibinin vereceği breifler doğrultusunda yapılmamaktadır. 

              Ürün tedariği ve personel eğitimi gibi konular detaylıca ofisimizde konuşularak sonuçlandırılır.

•    Franchise hakkını alıp, yeni restoranı açmak isteyen kişi kendisinin restoran açmak istediği bölge hakkında araştırma yapması gerekmektedir.

•    Rakip firmalar, diğer gıda sektörleri, genç kitle yoğunluğu gibi bölgenin potansiyel ve ortalama kitlesi araştırılmalıdır.

•    Tespit edilmiş bölgenin ve kiralamak istenen işletmenin görselleri Sopung Kore tarafına iletilmesi gerekmektedir. Lokasyonun görüntülerini Sopung Kore yetkiline ilettikten sonra şartları karşılayan bir bölge olduğu kabul edildiği takdirde Sopung Kore ekipleri ve yetkilileri bulunduğu şehre gelerek ön görüşme ve işletme analizi yapılmalıdır. 

“Not: İşletme 100 metrekareden büyük olmalıdır.”
 

Son güncelleme tarihi: 18 Ekim 2023 12:14

Yatırım Bütçesi

3.000.000 - 15.000.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

3

Bayi/Franchise Adedi

17

Ortalama Kâr Oranı

15.000 Dolar

Kârdan Alınan Pay

%5

Bayi/Franchise Hedefi

2023 yılı için 50 yeni franchise

Sektör

Gıda / Kore Yemekleri

Kuruluş Yılı

2016

Merkez Ülkesi

Belirtilmemiş

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Sopung Restaurant