Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Tatam Makarna

Yatırım Bütçesi:
Min:1.000.000 - Max:0 tl

Tatam Makarna, hızlı , lezzetli , doyurucu ve sağlıklı bir yemek deneyimi sunan bir fast-food makarna zinciridir. 2018 yılında Ankara’da bir karavanda başlayan hikayemiz, bugün aktif olarak 2 şubeyle devam etmektedir. Tatam Makarna olarak amacımız, müşterilerimize kaliteli makarna yemeklerini hızlı bir şekilde sunarak onların ihtiyaçlarını karşılamaktır.

Tatam Makarna makarnayı Türkiye’de fast-food alanında yaygınlaştırmak için öne çıkmaktadır.Türkiye’de bu konseptteki ilk ve tektir. Franchise ortaklarımız bölgelerinin öncüsü olacaktır.Biz, “Taze Taşınabilir Makarna” konseptimizle dikkatleri üzerimize çekiyoruz. Her biri özenle seçilmiş malzemelerle hazırladığımız makarnalarımızı, ev yapımı soslarımızla birleştirerek benzersiz tatlar yaratıyoruz. Müşterilerimizin damak tadına uygun seçenekler sunarak her zevke hitap ediyoruz. Lezzetin yanı sıra, hızlı teslimat süremizle de öne çıkıyoruz. Makarnalarımızı sipariş aldıktan sadece 1 dakika sonra müşterilerimize ulaştırıyoruz, böylece zamandan tasarruf etmelerini sağlıyoruz.

Tatam Makarna olarak müşterilerimizin memnuniyetini her zaman en ön planda tutuyoruz. Kaliteli hammadde kullanımı, hijyenik hazırlık süreçleri ve profesyonel ekibimizle en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Müşteri odaklı yaklaşımımızla, onların tercihlerini anlamak ve beklentilerini karşılamak için sürekli olarak kendimizi geliştiriyoruz.

Sizleri ailemize katılmaya ve karlı bir otaklığa davet ediyoruz. 

Avm ve Cafe/dükkan olarak 2 konseptimiz bulunmaktadır. Sözleşme imzalandıktan sonraki ilk ay içerisinde size anahtar 1 restoran kuruyoruz. Makinalarından bacasına , fayanslarından duvar dekorasyonuna , masanızın üzerindeki çiçeğe kadar her şeyi hazır olacak şekilde teslim ediyoruz . Tecrübeli ekibimizi size yönlendiriyor ve  ekibimiz her konuda size eğitim veriyor.

Ortalama bir işletme giderlerini hesapladığımızda günlük 100-110 müşteri geldiğinde 100 Bin TL kar , günlük 200 müşteri geldiğinde  250 bin TL kar , günlük 300 müşteri geldiğinde 650 bin TL kar elde edeceksiniz.
 

Son güncelleme tarihi: 18 Ekim 2023 12:19

Yatırım Bütçesi

1.000.000 - 0 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

2

Ortalama Kâr Oranı

%40 - %55

Kârdan Alınan Pay

%6+KDV

Bayi/Franchise Hedefi

2023 yılı için 10 yeni franchise

Sektör

Fast/Food

Kuruluş Yılı

2017

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Tatam Makarna