Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Top Roasters

Yatırım Bütçesi:
Min:75.000 - Max:150.000 dolar

Top Roasters ailesi olarak bu değerli kahve kültürünü yaşatmak adına Top Roasters Premium Coffee ve Tarihi Sultanahmet Kahvecisi markalarımız ile dünyanın çeşitli bölgelerinde yerleştirilen arabica ve robusta çekirdeklerinden kavurduğumuz kahvelerimizi sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz. Ürünlerimiz Türkiye’nin tüm bölgelerinde ve yurtdışındaki merkezlerde ilgi ile karşılanarak gerek lezzet gerekse kalitesi ile ön plana çıkmaktadır. 2015 yılından bu yana bu bilinçle tüm bilgi ve birikimimizi İstanbul Ataşehir’de bulunan 1200 m2 fabrikamızda yaklaşık 40 ton kavurma kapasitemizle ürettiğimiz kahvelerimize aktarmaktayız. Kendi markamızla ürettiğimiz şuruplar, meyveli soslar( püreler), milkshake ve içecek tozları, dekor ve profesyonel bar soslar kahveyi tamamlayıcı ürünlerimiz olmaktadır.

Ayrıca mekânlarınız için franchise sisteminde Top Roasters markasıyla ya da kendi markanızı oluşturma sürecinde çözüm ortağınızız. Proje bazında yaptığımız sözleşmeler ile anahtar teslim cafe kurulumlarını uzman ekibimizle en ince ayrıntısına kadar planlamaktayız. Barista akademimizde sektörde kendini kanıtlamış eğitmen baristalarımızla işletmenize değer katacak personellerinizi yerleştiriyoruz. Teknik servis ekibimizle sizi her zaman destekliyoruz. Butik üretim anlayışıyla çıktığımız bu serüvende Top Roasters ailesi olarak özellikle Türk kahvesini dünyaya tanıtmak için ayrı bir sorumluluk taşıyor ve bu sebeple kahvelerimizde en doğru üretimi yapma gayesi ile hareket ediyoruz.

Sizlerle daha güçlüyüz...

Şubelerimiz için belirlediğimiz Üç konseptten oluşan şube alternatiflerimiz bulunmaktadır. Oturma alanı konsept / take away / kioks sistemi olarak şubelerimizi franchise olarak sunmaktayız. 

Ayrıca şirket politikamız doğrultusunda şirket mimarımız ile çalışma mecburiyetimizi kaldırmış olup, dilerse franchisimiz hem anahtar teslim olarak hem de kendi mimarı ile standartlarımıza bağlı kalmak kaydı ile çalışabilmektedir. 

Nihai amacımız öncelikle işletme sahibi olacak kişinin kendi hayalini doğru şekilde gerçekleştirmesine yardımcı olmaktır.
 

Son güncelleme tarihi: 18 Ekim 2023 12:19

Yatırım Bütçesi

75.000 - 150.000 dolar

Firmaya Ait İşletme Adedi

4

Bayi/Franchise Adedi

5

Ortalama Kâr Oranı

%30 - %40

Kârdan Alınan Pay

%8 + KDV

Bayi/Franchise Hedefi

2023 yılı için 3 yeni franchise

Sektör

Cafe/Tatlı/Pasta

Kuruluş Yılı

2019

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Top Roasters