Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

VAYCARD

Yatırım Bütçesi:
Min:0 - Max:0 tl

Özbelli Grup; mobil teknolojiler ve finansal danışmanlık hizmetleri sunan ve aynı zamanda teknolojik ürünleriyle bizlerin yaşamlarına kolaylık sağlayan yenilikçi, dünü bügüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu bir işletmedir.

IMM Zeytinağacı Holding; 41 yıldır bilfiil ticari faaliyet geçmişine sahip aynı zamanda bünyesinde çeşitli sektörlerde 11 şirket barındıran, kendisini sürekli yenileyen, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen 41 yıldır Türkiye Cumhuriyeti’ne aralıksız katkı sağlayan büyük bir kuruluştur.

Bu iki şirket insanlığın ortak menfaatleri adına günümüzdeki teknolojiyi iş dünyasına adapte etmek amacıyla sosyal medya hesaplarımızın ve çeşitli dijital mecraların fazlalığından kaynaklanan karmaşaya bir son vermek adına böyle bir projeye imza atmışlardır.
Özbelli Grup ve IMM Zeytinağacı Holding birlikte hareket ederek VayCard projesi için konsorsiyum kurmuş, bütün insanlığı kağıt kartvizitlerden tamamen kurtarmak için sağlam adımlarla ilerlemeye devam etmektedir.

Türkiye genelinde 34 milyonun üzerinde müşteri kapasitesi olan dijital karvizit sektörünün VayCard Business olarak lider markası olduğumuzu biliyoruz. Amacımız 5 yıl içerisinde 81 ilimizde bayi ağımızı oluşturmak.
Bayilik şartlarımız ;
İl bayisi olmak için yaklaşık 300 – 500 bin ₺ civarında bütçe sahibi olmak, dijital ve teknoloji platformlarına yakın olmak, il bazında saha ekiplerini kurabilmek, VayCard genel merkezinin vereceği her türlü eğitim, toplantı, bayi çalışmalarına il bayimiz olarak yer almak ve katılım sağlayacak kapasiteye sahip olmak. Saha satış becerisine sahip olmak, bulunduğu ilin coğrafyasına hakim olmak bayilik şartlarımızdır.
İl bayilerimizin kar oranı maliyetin yüzde yüzüdür.

Son güncelleme tarihi: 07 Nisan 2023 03:08

Yatırım Bütçesi

0 - 0 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Sektör

Yazılım

Kuruluş Yılı

1981

Merkez Ülkesi

Belirtilmemiş

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

VAYCARD