Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

XRE Project

Yatırım Bütçesi:
Min:1.000.000 - Max:0 tl

XRE Project ,geleneksel emlakçılığın ötesinde teknoloji odaklı, yenilikçi, kişiye özel global ölçekli gayrimenkul proje satış şirketidir.2024 yılında kurulmuştur. Globalleşen gayrimenkul sektöründe dünya genelindeki inşaat firmalarının gayrimenkul projelerini yatırımcı ile buluşturmayı hedeflemektedir.
Şirket olarak şimdilik 40 inşaat firmasının 277 gayrimenkul projesinin satış yetkisine sahip olup,7000 civarı konutu portföyümüzde bulundurmaktayız. Portföyümüzün anlık piyasa değeri 2.5 milyar dolar civarındadır.  

Amacı gayrimenkul sektöründe, alanında kendisini kanıtlamış şirketler ile partnerlik yapılarak her ölçekteki yatırımcıya en uygun projeler sunmaktır .Bu alanda birçok yeniliğe imza atarak dünyada en fazla gayrimenkul projesi satan yerli, milli ve global bir şirket olmayı hedeflemektedir.

Franchise Modeli
Globalde oluşacak franchise'lar ile beraber dünyada en fazla gayrimenkul projesini yatırımcı ile buluşturan gayrimenkul şirketi olmayı hedeflemektedir.Proje çeşitliliğini sürekli olarak arttırarak dünya genelinde her ülkede hizmet veren global bir marka olma yolunda ilerlemektedir. Merkezi lokasyonda kuracağınız ofislerde proje satış temsilcileriniz ile portföy oluşturmak zorunda kalmadan sadece proje satışları ile daha kısa zamanda ve daha az maliyet ile daha yüksek kazanç elde etme imkanına sahip olacaksınız.

Yatırımcılarımıza tek işlemle yatırım maliyetlerini karşılama imkanı sunmayı hedeflemekteyiz. Prestijli, fırsat yatırımlar ile vizyon sahibi yatırımcılara ulaşmayı hedefleyen yerli , milli ve global bir marka olma yolunda sizlerle beraber kazanma imkanı sunmaktayız.
 

Son güncelleme tarihi: 23 Eylül 2024 05:51

Yatırım Bütçesi

1.000.000 - 0 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Bayi/Franchise Adedi

1

Ortalama Kâr Oranı

%10

Kârdan Alınan Pay

-

Bayi/Franchise Hedefi

2025 yılı için 250 yeni franchise

Sektör

XRE Project

Kuruluş Yılı

2024

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

XRE Project