Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

XRE X REAL ESTATE

Yatırım Bütçesi:
Min:900.000 - Max:0 tl

2023 yılında Ankara merkezli olarak kurulan X REAL ESTATE , kısa sürede gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketlerinden biri haline gelmiştir. Dinamik yapısı ve yenilikçi yaklaşımlarıyla, sektörde fark yaratmayı hedefleyen şirketimiz, sürekli gelişimi benimsemektedir.
Misyonumuz, müşterilerimize geniş gayrimenkul portföyümüz ile yurt içi ve yurt dışında kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktır. Vizyonumuz ise, modern teknolojileri ve yenilikçi stratejileri kullanarak gayrimenkul alım-satım süreçlerinde öncü ve referans bir firma olmaktır. Müşteri memnuniyetini her zaman en üst düzeyde tutmayı amaçlıyoruz

XRE Gayrimenkul olarak arsa,arazi, konut, ticari gayrimenkul,lux konut gibi geniş bir yelpazede alım, satım ve danışmanlık hizmetleri sunuyoruz. Hem yurt içinde hem de yurt dışında, müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun, çeşitli gayrimenkul çözümleri sağlamaktayız. Hedefimiz dünyanın en büyük gayrimenkul franchise şirketi olmaktır.

XRE X REAL ESTATE Franchise Modeli

XRE markası gayrimenkul sektörünün içerisinden doğan yerli, milli ve global bir markadır.Gayrimenkul sektöründeki Franchise’ların neye ihtiyaç duyduğunu çok iyi analiz etmiştir.
Marka,eğitimler, teknoloji, reklam, recruiting, projeler, retention, danışmanlık,ulusal ve uluslararası network ağı , rekabetçi yapısı, geniş müşteri kitlesine erişim, işletme süreçlerinde standartlaşma, kurulum ve pazarlama gibi konularda destek almanızı ve büyümenizi sağlar.
Kısacası bu sektörde sizler gibi gayrimenkul sektörünü merak etmiş,araştırmış ve 2 tane Amerikan firmasında franchise almış devamında ciddi başarılar ve kazançlara imza atmış bir şirketiz. Bu modeli sizlere de kopyalayıp kısa zamanda kazançlı bir ofis olmanız için altyapımız hazır.

 

Son güncelleme tarihi: 23 Eylül 2024 05:58

Yatırım Bütçesi

900.000 - 0 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Bayi/Franchise Adedi

1

Kârdan Alınan Pay

%9

Bayi/Franchise Hedefi

2025 yılı için 250 yeni franchise

Sektör

Gayrimenkul

Kuruluş Yılı

2023

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

XRE X REAL ESTATE