Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Yess

Yatırım Bütçesi:
Min:2.500.000 - Max:4.000.000 tl

Yeni nesil beslenme konseptini temel alan işletmemizde dünya mutfağından yemekler bir kase içerisinde, kahvaltılar tek bir tabak içerisinde görselliğe ve ürün kalitesine önem verilerek sunulur. 

Yemeklerin yanı sıra ilgi çekici mimari konsepti ile müşterileri sosyal medya paylaşımlarına teşvik etmektedir. Çalışan, zamanla yarışan aynı zamanda beslenmesine özen gösteren kişiler için hızlı ve sağlıklı seçenekler sunulmaktadır. 

Detoks suları, Smoothieler, bowl (kase) yemekleri, makarna çeşitleri, wrapler, sıcak ve soğuk kahve çeşitleri  temel ürün gamını oluşturmaktadır. Azar azar ortaya söylenen yemeklerin bir kişi için porsiyonlanmış şekilde bir kasede sunulduğu, serpme algısından sıkılanlar için sıcak ve soğuk hazırlanan alternatif kahvaltı tabaklarının olduğu konseptimizde eve sipariş ve al götür seçenekleri de mevcuttur. 

Yeme içmenin yanı sıra işletmede yoga malzemeleri satışı ve doğal kişisel bakım ürünleri satışı için de bir alan yer almaktadır. Marka adı akrostij harflerden oluşmaktadır;

Yoga
Eating & Drinking
Shopping
Selfcare

YESS açılan her işletmesinde müşterilerinea detoks suları, smoothieler, bowl (kase yemekleri), makarna çeşitleri, wrapler, sıcak ve soğuk kahve çeşitlerini rengarenk ve keyifli atmosferinde sunmaktadır. Frenchising sistemi ile kendisine bir aile oluşturmayı planlayan YESS tüm Türkiye’de hızlı yemek sektörünü sağlıklı bir seçenek olarak sunmak istemektedir. 

Bu amaç doğrultusunda hizmet anlayışı ve çalışmalarıyla bütünlük sağlamış, kendi kendini yönetebilen, yenilikçi ve dinamik işletmeler oluşturmaktadır. Bu anlaşma tarafları; Franchise Veren’in Franchise Alan’a profesyonel cafe/restoran sistemi kurma ve işletme kurma ve işletme konusundaki geliştirilmiş olan sistemi, uygulama esaslarını ve metodlarını kullanması amacıyla Franchise vermesi konusunda fikir birliği içerisindedirler.
 

Son güncelleme tarihi: 18 Ekim 2023 01:04

Yatırım Bütçesi

2.500.000 - 4.000.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Bayi/Franchise Adedi

1

Ortalama Kâr Oranı

%200

Kârdan Alınan Pay

0-6 ay yok, 6-12. Ay % 3, 1. yıldan itibaren %5

Bayi/Franchise Hedefi

2023 yılı için 55 yeni franchise

Sektör

Gıda

Kuruluş Yılı

2022

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Yess