Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Zater Döner

Yatırım Bütçesi:
Min:1.300.000 - Max:2.500.000 tl

Zater Döner 2014 yılında Denizli Kınıklı Kampüsünde ilk şubesiyle hizmet vermeye başladı. İlk şubesini hayata geçirmesiyle beraber kapsamlı ve uzun bir Ar-Ge sürecini de başlatmış oldu. 

Zater Döner; Antakya dan gelen lezzetleri yenilikçi bakış açısıyla harmanlayarak Dünyanın her yerinde sevilerek tüketilen Tavuk Dönere yeni bir boyut kazandıran ve her geçen gün gelişimini sürdürerek Lezzetten çok daha fazlasını müdavimlerine sunmak için serüvenine devam etmektedir.

Zater Döner hızlı servis, mükemmel sunum, yenilikçi ürünleri ve teknolojik alt yapısı ile Müdavimlerine Lezzetten daha fazlasını sunarak sadece Lezzetli ürün değil benzersiz bir deneyim yaşatmaktadır.
Bugün 2 Ülke 4 farklı şehirde 6 şubesi ile müdavimleriyle buluşan markamız, 2024 yıl sonuna kadar 50 şubeye ulaşmayı hedeflemektedir. 


Zater Döner sadece bir tavuk döner ürünü değil Zater Döner müdavimleri tarafından sahiplenilmiş bulunduğu lokasyonlar da açık ara en çok tercih edilen, ürünleri büyük bir sevgiyle tüketilen, Zater  sevenlerin buluşmak için  plan yaptıkları Marka. Zater Döner bayisi olmak aynı zamanda sevgiyle bağlanılan markanın bir parçası olmaktır.

Zater Döner markası olarak franchise yaklaşımına yeni boyut kazandırmak istiyoruz. Bu modelde kazanan bayiler ana hedefimizdir. Kazanan bayi, kazanan marka demek mottosuyla bayilerimizden ciro kar payı almıyoruz. Zater Döner olarak franchise adaylarımızda aradığımız en temel özellik “Zater Döner kalitesinden ödün vermemek” ve  “Müdavimlerinin memnuniyetine odaklı” bu özelliklere sahip olmakla beraber bunları büyük bir heyecan içerinde ve zamanının çoğunu Zater Döner işletmesine ayırabilmek.
 Zater Döner olarak bu özellikleri franchise adayımızdan beklerken, Bizde bayimizi tedarik sorunuyla uğraştırmıyoruz. Markanın bütün malzemeleri Zater Döner tarafından üretimi ve  lojistiği yapılacağı için bayimizin tek yapması Zater Döner müdavimlerine kaliteli hizmet sunmanın keyfini çıkarmak.

 

Son güncelleme tarihi: 18 Ekim 2023 12:35

Yatırım Bütçesi

1.300.000 - 2.500.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

3

Bayi/Franchise Adedi

3

Ortalama Kâr Oranı

%15 - %20

Kârdan Alınan Pay

Alınmıyor

Bayi/Franchise Hedefi

2024 yılı için 50 yeni franchise

Sektör

Gıda / Fast Food

Kuruluş Yılı

2014

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Zater Döner