Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Zeepay

Yatırım Bütçesi:
Min:3.000.000 - Max:5.000.000 tl

ZEEPAY, dinamik finans teknolojisi manzarasında faaliyet gösteren öncü bir dijital cüzdan şirketidir ve Türkiye Merkez Bankası tarafından verilen saygın lisanslara sahiptir. Vizyonumuz, yerleşim durumlarına veya coğrafi konumlarına bakılmaksızın tüm bireylerin erişebileceği sorunsuz finansal yönetimin geleceğini başlatmaktır.

Mükemmelliğe olan bağlılığımızla, ZEEPAY, çeşitli finansal ihtiyaçları karşılamak için özel olarak tasarlanmış yenilikçi hizmetler sunmaktadır. Bu hizmetler, indirimli sigorta planlarını, hızlı ve güvenli para transferlerini, pratik ATM yatırma ve çekme işlemlerini kapsar ve tüm bunlar, son teknoloji yapay zeka teknolojisi tarafından desteklenmektedir. Ayrıca, platformumuz, 22.000'den fazla işletmeden nakit para iadeleri ve özel indirimler sağlayan geniş bir iş ortakları ağı aracılığıyla kullanıcı etkileşimini teşvik eder. Bu kapsamlı teklifleri kullanarak,

ZEEPAY, neo-bankacılık manzarasını yeniden tanımlamaya ve bireylerin finansal işlemlerle nasıl etkileşim kurduklarında bir paradigma değişikliği katalize etmeye hazırdır. Dünya bankacılığına dönüş yolculuğuna bizimle katılın.

Son güncelleme tarihi: 06 Mayıs 2024 04:18

Yatırım Bütçesi

3.000.000 - 5.000.000 tl

Sektör

Fintech

Kuruluş Yılı

2022

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Zeepay