Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Zego Eğitim

Yatırım Bütçesi:
Min:35.000 - Max:0 tl

Sade, Eğlenceli ve Özet Konu Anlatımları 
Tüm kazanımlar sade bir şekilde ve özetler halinde hazırlanmıştır. Görsellerle desteklenen kazanımlar öğrencilerin kolay, akıcı ve sıkılmadan eğlenerek konuyu anlamasını sağlayacaktır.

Zengin Konu Etkinlikleri 
Konularına hakim öğretmenlerimizin bir araya gelerek hazırladıkları konu etkinlikleri, kazanımların hemen ardından konuyu pekiştirir ve öğrencinin yaptığı etkinlikler görsel hafızasında önemli bir yer tutar.

Özgün Konu ve Ünite Testleri
Mesleklerinin zirvesindeki eğitim kadromuzun özenle hazırladığı özgün ve zorluk dereceli sorular ile öğrencilerimiz testleri eğlenerek çözerler ve sınavlara kapsamlı bir şekilde hazırlanırlar.

Ödevler
Değerli öğretmenlerimiz, ünite sonlarında sizler için hazırladığımız ödev sorularını sınıftaki tüm üye öğrencilerinize tek tuşla gönderebilirsiniz ve yapılan ödevlerin sonuçlarını online olarak takip edebilirsiniz. Dilerseniz bu ödevleri basılı olarak da öğrencilerinize dağıtabilirsiniz.

Düello
Öğrencimizin karışık olarak karşısına gelen beş soruyu çözdüğü ve aynı soru grubunu sınıftan başka bir arkadaşına da göndererek çözmesini istediği, sonunda daha fazla doğru cevap verenin hem Zego Puanı hem de Zego Lirası kazandığı eğlenceli bir bilgi yarışması uygulamasıdır.

Velilerin SMS ile Bilgilendirilmesi
Bu uygulama ile öğrencilerimizin yapmış olduğu tüm site içi faaliyetler velilerimize bir kısa mesaj ile gönderilir ve velimizden öğrencisinin yaptığı faaliyetleri onaylamasını isteriz. Velimiz sisteme giriş yapıp onay vermezse yani öğrencisi ile ilgilenmez ise öğrencimiz sınıf liginde puanı kazanamamaktadır.

Son güncelleme tarihi: 10 Nisan 2019 04:09

Yatırım Bütçesi

35.000 - 0 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Bayi/Franchise Adedi

3

Ortalama Kâr Oranı

%75

Kârdan Alınan Pay

Alınmıyor

Bayi/Franchise Hedefi

2019 yılı için 20 yeni franchise

Sektör

Eğitim

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Zego Eğitim