1453 Osmanlı, Serdar Deniz: "Tutarlı ve sürekli bir yapıya sahipseniz markanızın ömrü uzun olacaktır"

Haberin tarihi: 12.11.2019 10:11:27

1453 Osmanlı, “Şehzadeler Kentinden Türkiye’ye” sloganıyla 2 yıl önce Şehzadeler Kenti Manisa’dan yolculuğuna başladı. Yerli sermayeyle kurulan, %100 Türk markası olmanın gururunu yaşayan 1453 Osmanlı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Serdar DENİZ’in 15 yıllık tecrübesiyle kurduğu ustalık eseri markası kısa sürede büyük başarılar elde ederek dünyaya açıldı ve sloganını “Şehzadeler Kentinden Dünyaya” diyerek revize etti!

1453 Osmanlı’nın temelleri atalarımızdan emanet aldığımız bu şanlı topraklarda asırlara meydan okuyan geleneklerimize uygun bir biçimde atıldı, dinamik bir ekiple modernizmle harmanlandı. Ancak 1453 Osmanlı’nın asıl hikayesi franchise sistemine geçişle başladı… Kısa sürede yatırımcıların göz bebeği haline gelen 1453 Osmanlı şu ana kadar yurt içinde 33, yurt dışında 13 şube anlaşması imzaladı. 1453 Osmanlı’nın saray mutfağından ilham alan menüsü markayı bu denli kıymetli kılan şeylerin başında yer alıyor. Alışılagelmişin dışında olarak çoğu şubesinin içinde çocuk oyun alanına yer veren 1453 Osmanlı, özellikle ailelerin tercihlerinde ilk sıralarda yer alıyor.

Dur durak bilmeden çalışmaya, kendini geliştirmeye, özgün çalışmalara imza atmaya kararlı bir şekilde ilerleyen 1453 Osmanlı’nın yeni hedefi “üzerinde güneş batmayan ilk Türk markası” olmak! Verdiği Dubai, Paris, Londra, Marakeş, Cenevre, Brüksel, Kuveyt, Katar, Suudi Arabistan, Berlin, Bahreyn ve Nijerya franchiseları ile hedefine doğru emin adımlarla yürüyor! Bu yolculukta en önemli destekçisi ise kuşkusuz Towerlife Perakende Lokasyon Ve Marka Danışmanlığı! 1453 Osmanlı’nın kuruluşundan beri her aşamasını birlikte geçtikleri ve karşılıklı güvene dayanan iş birlikleri olan Towerlife Perakende Lokasyon Ve Marka Danışmanlığı şirketinin uzun yıllara dayanan tecrübesi güneşi batmayan yola doğru ilerlerken 1453 Osmanlı’ya ışık saçıyor!

1453 Osmanlı, gerçekleştirdiği projelerde yardımseverliği ve  toplumsal faydayı gözetmeyi ihmal etmiyor! Hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile çocuklara, yaşlılara, görme engelli misafirlerine; organize ettiği kampüs projeleri ile de üniversite öğrencilerine destek oluyor. Ekonomide Milli Mücadele çağrısına uyarak ihracatta Dolar’dan Türk Lirası’na geçen 1453 Osmanlı, yatırımcıların gözündeki değerini artırıyor!
 

Bu denli ilgi gören ve Türkiye’nin en büyük franchise markalarından biri olan 1453 Osmanlı’nın yerel ve uluslararası arenada elde ettiği bu başarılarının asıl mimarı hiç kuşkusuz misafirleri! 1453 Osmanlı’nın her geçen gün artan bayi sayısıyla büyüyen ailesi, Osmanlı ruhunu yaşamak isteyen herkesi şubelerine davet ediyor!
 

1453 Osmanlı Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...