19.Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarının Ana Sponsoru REDSTONE

Haberin tarihi: 14.10.2021 17:10:02

Türkiye franchise sektörünün uluslararası bilinirliğe sahip tek organizasyonu Medyafors Fuarcılık tarafından Ufrad desteğiyle düzenlenen Bayim Olur musun? – 19. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, 25-28 Kasım 2021 tarihleri arasında, İstanbul - Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde organize edilecek. Türkiye franchise sektörünün nabzının attığı bu devasa organizasyon, franchise ve markalı bayilik sisteminin tüm paydaşlarını tek bir çatı altında buluşturuyor.

Evrim Kırmızıtaş BaşaranBayim Olur musun? Fuarı’nın bu yılki ana sponsoru ise Redstone oldu. 
Genel merkezleri İstanbul (Türkiye), New York (ABD) ve Londra’da (İngiltere) bulunan Redstone Global Franchising Gayrimenkul Hizmetleri A.Ş. sadece Türkiye’de değil, dünya gayrimenkul sektöründe de önemli başarılara imza atmak üzere yola çıktı.

Redstone, uluslararası franchise sistemi ile sektörü sadece büyütmeyi değil, Türkiye’de sektörün çatı kuruluşu olmayı da hedefliyor. 
Redstone, kendi sektöründe dünyaca ünlü ve dünya çapında başarıları tescilli, Sayın Evrim Kırmızıtaş Başaran’ın liderliğinde kuruldu.  

Kurulduğu günden bu yana;
Oluşturduğu uluslararası franchise sistemi ile Türk gayrimenkul sektörünü büyütmenin yanı sıra iş yapma biçimiyle lider olmayı da hedefleyen Redstone, Bayim Olur musun? Fuarı’nda binlerce franchise yatırımcı adayı ile bir araya gelecek. Fuar sayesinde iç piyasanın yanında uluslararası marka bilinirliğini de artıracak olan Redstone, yeni ve uzun soluklu iş anlaşmalarının alt yapısını oluşturacak.   
Redstone gibi bayilik ve franchise vermek isteyen markaların en büyük ticaret platformu olan fuar, işini büyütmek isteyen, yeni iş ortakları arayan ve yatırımlarına yön vermek isteyen ziyaretçilerin buluşma adresi olmaya bu yıl da devam edecek. 

Gıdadan ev dekorasyonuna, gayrimenkulden güzellik merkezlerine, spor merkezlerinden, kafelere, kuru temizlemeden teknolojiye ve otomotive kadar geniş sektör yelpazesinden katılımcıların yer aldığı Bayim Olur musun? - 19. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı büyük bir network alanı yaratırken, şirketlere yeni şubeler açarak büyüme fırsatı sunuyor. Fuar, yarattığı iş hacmi ile her geçen yıl önemli başarılara imza atıyor.
 

Evrim Kırmızıtaş Başaran Kimdir?

Evrim Kırmızıtaş Başaran

Evrim KIRMIZITAŞ BAŞARAN, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Maden Fakültesi Jeofizik Mühendisliği bölümü mezunudur. İngiltere Cambridge Üniversitesi'nde hızlandırılmış 3 haftalık dil kursunun ardından New York'ta 2 aylık sertifikalı özel dil eğitimi aldı.

Yıldız Holding, Netcad ve Hyundai gibi önde gelen şirketlerde üst düzey yönetici pozisyonlarında çalıştı. TSE'den ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve İç Kalite Tetkik eğitimlerini de alan Evrim Kırmızıtaş Başaran, çalıştığı firmalarda aynı zamanda Kalite Yönetim Temsilcisi olarak da görev yaptı.

Aynı zamanda lisanlı voleybolcu olan Evrim Kırmızıtaş Başaran, profesyonel olarak Kocaelispor ve Eczacıbaşı takımlarında oynadı.

12 yıllık Profesyonel Gayrimenkul Danışmanlığı kariyerine Kıbrıs'ta başlayıp, daha sonrasında İstanbul'da devam eden Evrim Kırmızıtaş Başaran, 2016 yılında Amerika ve Kanada hariç tüm danışmanlar arasında gayrimenkul satışında DÜNYA CİRO 1.si olarak sektör klasmanına adını altın harflerle yazdırmıştır. Ayrıca sektörde Türkiye'deki en büyük ödül olan Diamond Club ödülünü alan ilk kadın gayrimenkul danışmanı olmuş, yine dünyada ilk kez bir Türk'e verilen ve sektörel en önemli ödüllerinden biri olan uluslararası 'Lifetime Achievement' ( Yaşam Boyu Başarı ) ödülüne layık görülmüştür.

Genel merkezleri İstanbul, New York ve Londra'da bulunan Redstone Global Franchising Gayrimenkul Hizmetleri A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su olan Evrim Kırmızıtaş Başaran; aynı zamanda Başaran Yatırım Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini de sürdürmektedir.

Türkiye'de "Gayrimenkul Kraliçesi" olarak adlandırılan Evrim Kırmızıtaş Başaran, evli ve 3 çocuk sahibidir.

Redstone Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...