35 bin TL’ye takı mağazası açabilirsiniz...

Haberin tarihi: 6.11.2018 16:11:26

Bijuterinin pes etmeyen girişimcileri Celalettin Uzun ve Bekir Topal’ın kurduğu
Takıştır Bijuteri, bayilik sistemiyle yeni şubeler açıyor. İşte bayilik şartları…

TUĞÇE BARIŞ / [email protected]

ESKİŞEHİR merkezli Takıştır Bijuteri bayilik sistemiyle büyümesini sürdürüyor. Takıştır Bijuteri yüzde 100 yerli sermaye ile kurulmuş bir şirket. 

Ürünlerinin büyük çoğunluğu Türkiye’de, özel işçilik kullanılarak üretiliyor.   Bunlar şirketin en güçlü olduğu yönler. Celalettin Uzun ve Bekir Topal tarafından kurulan şirket ilk mağazasını 2003’te açmıştı. 

Celalettin Uzun, Takıştır Bijuteri herhangi bir bayiliğe giriş bedelinin olmadığını ve isim hakkı ücreti almadıklarını söylüyorlar. Bir Takıştır Bijuteri mağazası açmanız için sadece dekorasyon ve başlangıç ürün maliyetlerini karşılamanız yeterli. Buna göre ortalama 30-35 metrekare büyüklüğünde bir mağaza açmanız için gerekli yatırım tutarı 35 bin TL olarak hesaplanıyor. Ayrıca aylık kota sınırı da yok. Bayilerden, aldıkları ürün bedeli dışında herhangi bir ücret talep edilmiyor. Takıştır Bijuteri bayi adaylarına, mağazanın kurulmasından işletmesine, personel eğitiminden stok kontrolüne kadar pek çok konuda destek veriliyor. Şirket Türkiye genelinden gelecek bayilik tekliflerini değerlendirecek.