Alo Diyet Franchise Sistemi ile Büyüyor! Şimdi Mersin'de

Haberin tarihi: 7.12.2021 10:12:37

2018 yılında gurme lezzetlerin uzman diyetisyenler kontrolünde  uzman aşçılar tarafından hazırlanıp günlük olarak müşteriye el değmeden  gönderilmesi adına kurulmuş inovatif bir fikir ile serüvenine başlamıştır. 

Alo Diyet Franchise Sistemi ile BüyüyorGeri dönüşlerin son derece olumlu olması üzerine hızla hem istihdam sayısını hem müşteri portföyünü artırmıştır. Diyetisyen destekli olarak hazırlanan programlar tüm dünya mutfaklarından çeşitli tarif ve reçeteler müşterilerin çok hızlı bir şekilde ilgisini çekmiştir. Kesinlikle tekrarlanmayan ve her gün yenilenen menülerde müşterilerimiz sadece zayıflamak için değil sağlıklı yaşamak için de bizi tercih etmeye başlamıştır. 

Üyelik sistemi ile düzenli olarak yemeklerini bizden almayı tercih eden müşterilerimizin haftalık periyotlarda vücut analizi şube tarafından yapılmaktadır. Müşterilerimizin sıkılmadan ücretsiz diyetisyen kontrolü ve vücut analizleri ile şubemize güvenerek istediği kilolara geliyor olması hem bizim hem de müşterilerimiz için son derece mutluluk vermektedir, Firmamız uzun süreli tecrübelerini şubeleri ile paylaşmak adına  profesyonel destekler ve eğitimler ile bayilik ağını genişletmeyi programlamaktadır.  

2022 yılı sonunda 20 bölgede aktif hizmet vermeyi planlayan firmamız talepleri karşılamaya başlamıştır. Dünya mutfağına uyarlanmış listeler şubelerimiz ile paylaşılacaktır. Şubeler baş diyetisyen ve baş aşçımız tarafından sürekli desteklenecek olup hem ofis hem mutfak yönetimi tarafında bütün eksikleri giderilecektir. Ofiste istihdam eden diyetisyen müşterinin ihtiyaçları doğrultusunda yemek ve detoks menülerini kalori hesabı ile hazırlayıp mutfağa aktarır. Mutfağımız müşterinin bir gün içerisinde tüketmesi gereken yemekleri günlük olarak hazırlar. 

Son olarak kuryemiz müşterimizin adresine teslimatı gerçekleştirir. Şubelerimizde çalışacak bütün personellerin tarafımızca eğitimleri verilecek olup hizmet max. Kalite ile müşterilerimize iletilecektir. Sistem günümüz şartlarına uyarlanmış olup sadece paket hizmeti veriliyor olacaktır.  Diyetisyen olup kendi işinin patronu olmak isteyen meslektaşlarımıza başvuru durumunda indirim ve öncelik verilecektir.  Markamız sektörde büyüdükçe yerli üretime ve istihdama katkı sağlamaya devam edecektir.

Dynomark Oto Ekspertiz Franchise/bayilik başvuru

Alo Diyet Franchise başvurmak için tıklayınız...

Dynomark Oto Ekspertiz Franchise/bayilik başvuru