ARMİYA TEKNOLOJİ, FRANCHISE DUAYENİ İLHAN ERKAN'I SEKTÖRLE BULUŞTURUYOR...

Haberin tarihi: 30.09.2021 12:09:06

Franchise duayeni, UFRAD FRANCHISING DERNEĞİ Yönetim Kurulu Üyesi Sayın İlhan ERKAN, 9 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 14:00'de Ramada Plaza Hotels'de sektörle bir araya gelecek. Markalara etkili franchise stratejileri geliştirme ve işlerini büyütme konusunda bilgiler verecek.

Franchise sektörünün duayeni İlhan ERKAN, Armiya Teknoloji tarafından düzenlenen 'Krizden Franchise ile Çıkıyoruz' konferansından S.Ü İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin ALTUNTAŞ'ın yönetiminde sektör ile buluşuyor.

Franchise ile ilgili kafanızdaki bütün soru işaretlerini giderecek bu konferansa siz de davetlisiniz.

Armiya Teknoloji, zincir mağazaların ve büyük franchise sistemlerinin yönetiminde uçtan uca etkin rol oynayan, ERP, AR-GE ve maliyetlendirme sistemlerinde büyük yazılım/otomasyon tecrübelerine sahip teknoloji uzmanı bir markadır. 

Teknolojiye geniş perspektiften bakan Armiya Teknoloji güvenlikten yazılıma, otomasyondan ağ teknolojilerine kadar geniş ölçekte teknolojik çözümler sunmaktadır. Armiya Teknoloji çözüm odaklı anlayışla hizmet sunduğu firmaların, kurumların ve markaların güvenini kazanmıştır. Hem yurt içinde hem yurt dışında verdiği hizmet ve danışmanlıklar ile teknolojide güvenin adı olmuştur. Yenilenen ve müşteri odaklı kurumsal anlayışı ile teknolojideki değişimi bir araya getiren Armiya Teknoloji, portföyüne sürekli yeni teknolojik ürünler ve çözümler katmaktadır. Sektörde yenilikçi olmasını AR-GE’ye verdiği önemle göstermektedir. 

Franchise kafe, restoran, oyun salonları vb. işletmelerin otomasyon yazılım/donanımları gibi teknoloji odaklı ürünlerin altyapı yatırımlarında Armiya Teknoloji imzası vardır. Sorunları teknolojik bakış açısıyla kısa sürede çözmeyi amaç edinen Armiya Teknoloji, yeni yatırımlarla müşterilerini memnun etmeyi amaç edinmiştir. Bu sebeple "teknolojik çözümlerin adına Armiya diyoruz" diyen güçlü bir markadır.