Brew Mood Coffee; "Türkiye Kahvede Ulusal Marka İstiyor"

Haberin tarihi: 9.01.2020 11:01:31

Brew Mood Coffee & Tea 2015 yılında %100 yerli sermaye ile kurulmuş ve  kısa sürede 40 şube sayısına ulaşarak sektöründe dünya markaları ile birlikte anılmaya başlanmıştır.  

Kendi alt yapısında geniş bir lojistik ağı, saha ekipleri, dijital medya, insan kaynakları gibi birçok alanda dinamik bir kadro bulunduran ve güçlü çözüm ortaklarıyla tüm Türkiye ile birlikte yurt dışında da hizmet verebilecek bir marka haline gelmiştir.

Dünyanın en seçkin kahve çekirdeklerini şubelerine sunan, eğitimli baristalara sahip, özgün konseptiyle  misafirlerine ayrıcalıklı bir deneyim yaşatan özel bir markadır.

Dijital denetim ve eğitim uygulamalarıyla sektöründe yine bir ilke imza atan Brew Mood Coffee; şube otomasyon sistemi, online eğitim  sitesi ve mobil uygulama olmak üzere, üç yazılım sistemi üzerine kurgulanmış dijital platformuyla; hem yatırımcı, hem personel hem de misafirlerinin tüm ihtiyaçlarına çözümler sağlamaktadır.  

Brew Mood servis standartlarını “insanların kendilerini nasıl hissettikleri” üzerine kurarak  sosyal bir marka haline de gelmiştir.  Bizler için elbette kaliteli ürünü kaliteli servis ile misafirlere ulaştırmak ana amaçken; insanların kendilerini nasıl hissettikleri de sosyal bir amaç olarak geliştirilmiştir.  Markamız “mood uygulaması” ile ürün-insan ilişkisi kurarak tüketici ile duygusal bir noktada da buluşmayı hedeflemiş ve başarmış; böylelikle de rakiplerinden ayrılmıştır.

Brew Mood yıllık hedefleri, operasyon planları olan; bir sistamatik içerisinde işleyişini sürdüren, profesyonel bir “proje markasıdır”  Bu sistematik doğrultusunda; Adana, Bursa, Manisa, Kayseri, Denizli, Isparta  ve İzmir şubeleri ile birlikte tüm Anadolu’da mağazalaşma hedefine hızla yaklaşıyor. İstanbul mağazalarını da hayata geçiren Brew Mood Coffee; İstanbul’da farklı lokasyonlar için de yatırımcı görüşmelerini hızlandırmıştır.

Geçtiğimiz günlerde; Ulusal markalar içerisinde kahve kategorisinde birincilik ödülünü alan Brew Mood Coffee, tüm Türkiye için franchise fırsatlarını yeni yatırımcılarla paylaşmaya başlamıştır. Bu fırsatlardan yararlanmak isteyen doğru yatırımcılarla çalışacak olmanın haklı gurunu daha şimdiden yaşıyoruz.

 

Brew Mood Coffee&Tea Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...