Bu Satış Modeli Tuttu - Franchisee’lerine online ve offline 7/24 satış imkanı sağlıyor

Haberin tarihi: 4.11.2021 14:11:45

Kelebek Mobilya, franchising sistemini baştan sona yenileyerek özgün ve etkili bir modele dönüştürdü. Kelebek Mobilya FranchiseFranchisee’lerine online ve offline satış süreçlerini bir arada sunan şirket, bu sayede 7/24 satış imkanı sağlıyor. 

Kelebek Mobilya Marka Direktörü Serkan Kaplan, “Sektörde ilk defa hibrit franchising satış sistemini geliştirdik. Online ve offline satış süreçlerini, sistemin içerisinde bir arada bayilerimize sunuyoruz.

Bayilerimizin bölgesel pazar paylarına online satış hacmini de ekledi. Dijital tarafta gerçekleştirdiğimiz yeniliklerle online-offline duvarını kırmayı başardık. Bayilerimiz, e-ticareti bir rakip olarak değil, satış ağını güçlendirecek bir destek olarak görmeye başladı.

CRM planlarımız ve bu alandaki yatırımlarımız ile bayilerimizle beraber online hacmimizi daha da yukarılara çıkarmayı hedefliyoruz.  Kelebek Mobilya büyürken, bayiler de 7/24 satış imkanı ile kazanmaya devam ediyor. Kelebek Mobilya FranchiseBöylece yalnızca ‘mutlu müşteri’ değil aynı zamanda ‘mutlu bayiler’ dönemini hayata geçirmiş olduk” diyor. Kelebek Mobilya, 2021 yılında yeni mağazaları bünyesine eklerken, dijital tarafta yaptığı yatırımlarla da büyümesini sürdürüyor.

Kelebek Mobilya, Düzce’de 55 bin metrekare kapalı olmak üzere toplam 186 bin metrekarelik bir alanda üretim yapıyor. Yurtiçinde 160 mağazası var. Yaklaşık 30 ülkeye standart ve özel Kelebek ürünleri ihraç ediyor. Ayrıca yurtdışında yer alan konsept mağazalarıyla uluslararası pazarda da faaliyet gösteriyor. 

Kaynak: Berk Yılmaz/Fortune Türkiye - 04.11.2021