BURGER KING Güçlü Franchise Sistemini Türkiye'nin Farklı Bölgelerine Yaymaya Devam Ediyor!

Haberin tarihi: 12.08.2020 19:08:47

Burger King®, hızlı servis restoran zinciri sektörü lideri TAB Gıda kalitesini güçlü franchise sistemiyle Türkiye’nin farklı bölgelerine yaymaya devam ediyor.

Vazgeçilmez lezzetlerin adresi Burger King®, Türkiye’nin farkı bölgelerinde hız kesmeden açtığı restoranlarla lezzet severlerle buluşuyor. 

Burger King®, yeni franchise yatırımlarıyla, İzmir Torbalı’da 1’inci, Alanya’da ise 8’inci restoranını açtı. Burger King®’in yeni franchise restoranları arasında Diyarbakır Kayapınar Medya Mahallesi, Ankara Vega AVM ve Şırnak Cizre Park AVM’de açtığı restoranlar da bulunuyor. 

Burger King®, yeni açılan restoranlarıyla lezzet severlerin yeni buluşma adresi olmayı hedefliyor. Burger King®’in birbirinden lezzetli, ekonomik ve doyurucu menüleri, sıcak ve soğuk içecek çeşitleri, kral patatesi, enfes sosları ve daha birçok lezzeti tutkunları ile buluşmayı bekliyor.

‘Güçlü işletme modelimizle sektöre yön vermeye devam ediyoruz’
Gıda işletmeciliği konusunda tüm çözümleri kendi bünyesinde sunan iş modeli ile dünyada benzersiz bir gıda ekosistemine sahip TAB Gıda, bünyesindeki markalara yatırım yapmak isteyen yatırımcılara, tedarik zinciri yönetimi, operasyonel ve pazarlama tecrübesinin yanı sıra satın alma gücünden faydalanma imkânı sağlıyor. Türkiye’de 1.200’den fazla restoranıyla faaliyet gösteren TAB Gıda, 2020’nin zorlu koşullarına rağmen franchise yatırımcılarına, anahtar teslim bir modelle cazip fırsatlar sunmayı sürdürüyor. 

TAB Gıda Franchise Koordinatörü İlhan Erkan, “Türkiye genelinde 650’den fazla Burger King® restoranımız bulunuyor. Bugün Burger King®’in dünyadaki en büyük master franchisee’si konumundayız. Franchise olarak Türkiye’nin farklı bölgelerinde art arda açtığımız Burger King® restoranlarını hizmete sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu alanda yatırım yapmayı planlayan girişimcileri desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.
 

Burger King® Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...