ChefMarka'dan, 30 yıllık sektör deneyimi

Haberin tarihi: 9.06.2021 14:06:48

Pandemi, hayatın her alanında olduğu gibi, yeme-içme sektöründe de dinamikleri değiştirmiş durumda. Bugünün yıldızı ise; “dijital dünya”nın ta kendisi… Yeme-içme sektöründe30 yıllık deneyimli Şef Bilal Ateş ile hukuk sektöründe yenilikçi ve başarılı işlere adını yazdıran Dr. Avukat Mert Van, günümüz dijital dünyasının beklentilerini bir araya getirerek yeme-içme sektöründe bir ilke imza attı...

Bilal Ateş ve Mert Van ChefMarkaYılların dostu iki iş insanı, pazarın ihtiyaçlarını analiz edip kafa kafaya vererek sektördeki boşlukları doldurmak amacı ile kurdukları ChefMARKA ile dijital dünyanın getirilerini ve beklentilerini harmanlayarak, aynı anda hem danışmanlık hizmeti hem de franchise veriyor.

Yaşam standartlarının, alışkanlıkların ve beklentilerin değişmesi, dijitalleşmeyi gıda sektörüne de dahil etti. ChefMezze, Chef Döner gibi markaların kurucusu duayen Şef Bilal Ateş, bu dijitalleşmeye ayak uydurmak adına kolları sıvadı. 30 yıla yakın bir süredir, sektörde adından söz ettiren Ateş, kadim dostu Dr. Av. Mert Van ile başarılı bir ortaklığa imza atarak ChefMARKA’yı kurdu.

Mert Van ve Bilal Ateş ChefMARKAHem danışmanlık hizmeti hem de franchise
Mutfak tecrübesi, el lezzeti ve sektör deneyimleri ile dünya lezzetlerini kendine göre uyarlayan Şef Ateş, şimdiye kadar devam ettirip defalarca zirveye taşıdığı işini, hukuk disiplini ile bu defa çok farklı bir boyuta taşıyarak aynı anda hem danışmanlık hizmeti hem de franchise veriyor.

“Bir işletme nasıl kurulur ve nasıl yönetilir?”
30 yıldan beri süregelen ilkeli duruşu, profesyonel ve disiplinli çalışmaları ile hukuk hizmetleri sektöründe saygı duyulan ve hukuk öğrencilerinin en çok dahil olmak istediği hukuk bürolarının başında gelen Mert Van & Partners’ın kurucusu Dr. Mert Van ve geçmiş tecrübesini tümüyle işine aktaran Şef Ateş, “Bir işletme nasıl kurulur, nasıl yönetilir ve nasıl zincir hale gelir?” sorularının cevabını veriyor. 
 
360 derece hizmet: Sektörde ilk kez menü mühendisliği ve personel kiralama
ChefMARKA’nın kurucuları danışmanlık hizmeti ve franchise almak isteyen yatırımcı ve malsahiplerine, mekan ve müşteri analizi, menü mühendisliği, ekip planlama, personel kiralama, karlılık analizi, konsept, tasarım, sosyal medya ve halkla ilişkiler, muhasebe, yazılım işlemleri, hukuk hizmetleri ve bir mekanın ihtiyaç duyabileceği akla gelen her alanda 360 derece hizmet veriyor.

ChefMARKA, Büyükçekmece’yi baştan sona değiştirecek olan Kıyı İstanbul Marina’da tamamen “mekana özel” bir proje yönetimi ile 400 kişilik oturuma sahip Chef ’MEY Meyhane zincirinin ilk halkasını, Ağustos ayının ilk haftasında açmayı planlıyor.