Ciro potansiyeli çok yüksek

Haberin tarihi: 4.12.2018 11:12:35

RestorFX, araç boyası hasar giderme ve restorasyon konularında büyük bir yenilik getiren patentli ürün ve teknolojisiyle araç boyasını ilk günkü haline döndürüyor. Şirket, Türkiye genelinde bayilik verecek 

2006’da, Alex ve Nadia Kotyakov tarafından Kanada’da kurulan RestorFX’in şimdi dünya genelinde birçok ülkede şubeleri bulunuyor. Şimdiye kadar 200 bin araç üzerinde uygulama yapılmış, Şirket, 2015’te Türkiye pazarına giriş yaptı.  

RestorFX Türkiye üç yıl gibi kısa sürede, şube sayısını artırmayı başardı. RestorFX’in İstanbul, Bursa, Kocaeli, İzmit, Tekirdağ, Eskişehir, Adana, Denizli, Konya, Nevşehir, Gaziantep, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa, Yozgat, ve Mersin’de 19 şubesi bulunuyor. Bunlar bayilik sistemiyle açılmış. RestorFX, Türkiye’de yeni açacağı bayilerle daha fazla il ve ilçede yer almak istiyor. İkinci el araçların alım-satım değerlerinin yükseldiği günümüzde bu uygulamaya ilginin çok arttığı belirtiliyor.  

ÇEVRE DOSTU ÜRÜNLER 
RestorFX Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Elönü, “En son teknolojiler kullanarak araç bakımı yapıyoruz. Çevreye duyarlı ürünler kullanıyoruz. RestorFX araç uygulaması patentli teknoloji ve ürünler kullanılarak yapılıyor. Bu yöntemle, boya katmanına derinlemesine iniliyor, hasarlar kalıcı olarak yok ediliyor ve araç boyası ilk günkü parlaklığına kavuşuyor” diyor. RestorFX’in kullandığı ürün ve kendine özgü yöntemlerle araçlardaki aşınmalar, izler, çizikler, UV ışınlarının zararları, doğal tahribatlar ve çukurlu yüzeyler yok ediliyor. RestorFX uygulaması uzun araştırmalar ve son teknolojiyle ortaya çıkmış, kimyasal bir uygulama yöntemi. Bu sayede araç boyası ilk günkü parlaklığına kavuşturuluyor. Üstelik bu uygulama eğitimli, sertifikalı bir ekiple ve kısa bir zamanda yapılıyor. Böylelikle hem aracınız ilk günkü estetiğine dönüyor hem de kaybetmiş olduğu değeri yeniden kazanıyorsunuz.