Cliniczer & Sportifzer franchise ile büyüyor

Haberin tarihi: 6.04.2019 11:04:43

Güzellikten, kişisel bakıma, spor ve egzersizden spiritüel alanlara kadar çok geniş hizmet ve ürün yelpazesine sahip olan yaşam kompleksinde müşterilerine sürekli fiziksel, zihinsel ve ruhsal olarak yeniliyor.

Cliniczer & Sportifzer Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aydın, “Yaşam kompleksimizde Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz.7 den 77’ye kadın/erkek herkese fiziksel, zihinsel, ruhsal değişim ve dönüşümü yaşatıyoruz. Sektörde güçlü yönleri ile ayrışan, farklılıkları ile zenginleşen ve hep daha iyisini başarmanın gayreti içinde olan kurumsal yapımızla birlikte öncelikli olarak Türkiye’nin her bölgesinde il bazında franchising ile istikrarlı bir şekilde büyümeyi hedefliyoruz. Aynı zamanda yapmış olduğumuz fizibilite çalışmaları çerçevesinde ülke bazında da master franchise sistemi ile büyüme sürecimize yurt dışında da devam ediyoruz.

Doğru lokasyonda, ileri teknolojiye sahip altyapımız, kaliteli ekipmanlarımız ve nitelikli kadrolarımız ile beraber eğitim ve reklam desteği vererek yatırımcılar için çok cazip fırsatlar sunuyoruz.

Her geçen gün hızla büyüyen ailemize sizde katılmak ister misiniz?  ”dedi. 
 

Cliniczer & Sportifzer Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...