Çöps Franchise ile 2020 yılına hızlı giriş yapacak

Haberin tarihi: 4.12.2019 14:12:36

İstanbul ‘un birçok noktasının yanı sıra Kocaeli ‘nde şubesi bulunan Çöps, şimdi İstanbul Bakırköy’de bulunan capacity avm de, Kayışdağı’nda cadde konsepti ve Mersin Forum avm de yerini alıyor. 2019 yılının son ayını 3 şube açarak sonlandıran Türkiyenin en büyük çöp şiş markası olan ÇÖPS 2020 yılına hızlı giriş yapmak istiyor.

Çöps Ege usulü çöp şişte iddalı. Çöps şişi fast food formatında servis eden Çöps’te ayrıca tavuk yemekleri, çorbalar ve ızgara çeşitleri bulmak mümkün.

Çöps kurucu ortaklarından Zafer Azman ile Çöps markasının gelecek ile ilgili yatırımlarını konuştuk.  

Zafer Azman ‘’2016 yılında kurulmasına rağmen %100 yerli sermaye ile hızla büyümeye devam etmekteyiz. Şuan 15 şubesi bulunan markamızın 2020 yılı hedefleri arasında şube sayını 30 şubeye ulaştırmak ve yurt dışına tamamen yerli yatırım ve yerli üretim olan markamızı tanıtmak’’ dedi. 

Bayilik hakkında da konuştuğumuz Zafer Azman ‘’Yatırımcılara sadece franchise başvuru sürecinde değil, şuan için bulunduğumuz ekonomik koşullarında farkındalığıyla şube açıldıktan sonra da her konuda yanlarında olarak, franchiselarını desteklediklerini ve güvenle ilerlediklerini iletti.
 

Çöps Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...