Dev Hizmet: Dijital Eşleştirme!...

Haberin tarihi: 29.07.2020 14:07:47

Sonuç odaklı başarılarılarıyla markaların ve franchise yatırımcılarının göz bebeği; Bayim Olur musun Dijital Eşleştirme programına Franchise Market dergisi son sayısında yer verdi.

“Biz markayla yatırımcı arasındaki ilk temas platformuyuz” Özhan Erem
Dijital Eşleştirme öncülüğü ile de Franchise Sektörüne Yön Veren Bayim Olur Musun, Büyümeyi Hedefleyen Markalar ve iş kurmak isteyen yatırımcıları buluşturmaya devam ediyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde eğitim, iş ve sosyalleşme  online’da arttı. Gelecekte akıllı cihazların karşısında daha fazla zaman geçireceğimizi öngörebiliyoruz. 

Bayim Olur musun olarak, fuar organizasyonumuzun yanı sıra web portalımızla, bugünlerde sıkça duyduğumuz dijitalleşmenin önemini, yıllar önce farkında olan vizyoner yapımızla, bu alt yapıyı oluşturmuş olmaktan gururluyuz…

Kapsamlı bir yazılım alt yapısına sahip olan portalımızda yer alan markaların,  franchise koşulları ve marka bilgilerini okuyan yatırımcı adayları, markalara direkt başvuru yapabilmekte, ya da favoriye atıp takip edebilmektedirler.

Aldığımız geri bildirimlerde sadece bu dijital platform vasıtasıyla binlerce franchise antlaşmasının yapılmasına vesile olduk, markalarımızın birçoğu franchiseeleriyle ilk kez portalımız vasıtasıyla tanıştılar, eşleştiler… Kurucumuz Özhan Erem’in dediği gibi; “Biz markayla yatırımcı arasındaki ilk temas platformuyuz”

Sayfa görüntülenme sayısı 1milyonu aşan ve aylık 120 ila 150bin arası tekil kullanıcının ziyaret ettiği Bayim Olur Musun platformu olarak, büyük bir aile olduğumuzu, bu süreçte bile yatırımcı adaylarının günbegün arttığını söyleyebiliriz…


Toplamda 48bin kayıtlı yatırımcı üyesi bulunan portalımız kanalı ile, bu zorlu dönemde dahi, markalara, toplam günde 150den fazla başvuru yapıldığını, bir çok yatırımcının da sürecin netleşmesini beklediğini biliyoruz.

Şu ana kadar kazandığımız deneyim ve oluşturduğumuz güven ile hem yatırımcı üyelerimize, hem de markalara desteklerimizi arttıracağız… 

Şimdi markalara Franchise işlemlerinin yanı sıra, devir işlemlerinde de destek olacağız. Markalar, Franchiseeler devretmek istedikleri mağazalarını, ister marka adını belirterek, ister gizleyerek, Bayim Olur musun Portalında paylaşıp, yatırımcı üyelerimize sunabilecekler… Yatırımcı açısından bakıldığında, bir anlamda “hazır franchise fırsatı” anlamına gelen bu durumu markalarımızın da gerektiği gibi değerlendireceklerini umuyoruz.

Haziran 2020 itibariyle normalleşme için atılacak adımların hemen ardından, ekonomiye hız kazandıracak hamlelerin gelmesi, Gelir elde etmek için atılım yapacak olan yatırımcı için çok önemli bir fırsat olacaktır…

“Dijital Eşleştirme” programımız yıl boyunca bu platformda devam ederken, her yıl Ekim ayında düzenlediğimiz Bayim olur musun Fuarında da,  markalar ve yatırımcılar arasında kurulan bu ilişkiyi, yüz yüze görüşmelerle pekiştireceğiz.