Doyuyo! Franchise ile 50 Günde 6 Şube

Haberin tarihi: 14.09.2019 12:09:26

Tavuk Dünyası’nın mucitlerinin yeni markası Doyuyo!, kocaman, dolu dolu ve şık tabakları, kendine özel benzersiz sosları ve baharat karışımlarıyla hazırladığı sunumları ile Türkiye’yi lezzete doyurmaya geliyor.

İlk şubesini 17 Temmuz 2019’da İstanbul Özdilek AVM’de açan Doyuyo!, Viaport AVM, Mavibahçe AVM, Venezia AVM, Metropol İstanbul AVM ve Ankara’da açtığı 6 şubesinden sonra, eylül ayı içerisinde açılışları yapılacak İzmir Optimum AVM, Cevahir AVM ve 41 Burda AVM şubeleri ile 3 ayda 9 şubeye ulaşacak. Başarısıyla tanınan Pardo Food ekibinin yeni markası Doyuyo!, tüm Türkiye’den bayilik talepleri almaya devam ediyor. 

Doyuyo! Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sait Kaya, “Doyuyo!’yu yeme içme sektöründe yeni bir ihtiyaca hitap etmek üzere 1 yıl süren ar-ge, konsept ve mutfak çalışmalarının ardından hayata geçirdik. Konseptimizde bol çeşitten oluşan doyurucu ve şık tabaklar, lezzeti artıran özel soslarla birlikte sunuluyor. Doyuyo!, fiyat kalite ilişkisini son derece iyi analiz eden yeni tüketici profilini, lezzet, dinamik ve güler yüzlü servis, şık bir ortam ve sunumla mutlu etmek üzere tasarlandı. 

Biz Tavuk Dünyası’nı kurup, geliştirip sattıktan sonra Doyuyo! markamızla sektördeki yeni bir ihtiyaca cevap veriyoruz. Hızlı, kaliteli, bol çeşitli, doyurucu menüleri, konforlu servis ile rahat ve şık bir mekanda sunuyoruz. Ayrıca müşterilerimize soslarımız ve yan ürünlerimizle her öğünde istediği gibi kombinasyonlar yapma olanağı sunarak kişisel yeme içme zevkini, farklılık yaratma ihtiyacını karşılamasını sağlıyoruz. 3 ay gibi bir sürede 9 şubeye ulaşma hedefimizi yakalamış durumdayız. Sonrasında ise hızlıca Türkiye ve dünya çapında büyümeyi hedefliyoruz.” dedi.

Doyuyo! menüsünde, Perimayo, Körimayo, Barbekümayo, Kekikmayo, Chipotlemayo, Shiriracha özel sosları ile hazırlanan Izgara Butt’lar, tavuk pirzola ile hazırlanan Orijinal, Barbekü, Paprika Parmesan, Wujuköri, 7 Otla, Red Dragon Butta çeşitleri, Doyuyo!’nun özel marinasyonu ile 12 saat terbiye edilen kemiksiz deri göğüs filetoları ile hazırlanan Tenders’lar, hamburgere Doyuyo! ekibinin yorumunu kattığı lezzet bombası Yoburger! ve tavuk pirzoladan hazırlanan Yodürüm! çeşitleri hem göze hem damaklara hitap ediyor.

Doyuyo!’da ayrıca Rusya’ya karşı kaybettiği savaşın ardından sığındığı Osmanlı Devleti topraklarında 5 yılını geçiren İsveç Kralı 12. Karl’ın ülkesine götürdüğü köfte tarifi olan İsveç Köfte’nin, Orijinal, Demiglacce, Cafe de Paris, Mantarlı Kremalı, Kekikli Kremalı, Acılı Közbiberli olmak üzere 6 farklı çeşidi, özel tatlar keşfetmeyi sevenleri bekliyor.
Doyuyo! menüsü Fish&Chips, Patayo!, Nachos, Mozorella Stick, çorba çeşitleri, Nan Ekmeği, Browyo ve Tiramiyo ile de her zevke uygun alternatifler sunuyor.