Dynomark Oto Ekspertiz Franchise Vermeye Başladı

Haberin tarihi: 23.06.2021 11:06:24

1986 Yılından günümüze kadar otomotiv sektörünün farklı alanlarında faaliyet gösteren şirketimiz. 2010 yılında DYNOMARK ismi ile oto ekspertiz sektöründe markalaşma kararı alarak TÜRKİYE genelinde garantili hizmet sunmaya başladı, bu yolda hedefine hızlı bir şekilde ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktadır.

Şu anda ülke genelinde 40+ Oto Ekspertiz bayi sayısına ulaşan işletmemiz kalite ve güven anlamında kendisini daha da geliştirerek bayi sayısını arttırmaya ve oto ekspertiz sektörünün önde gelen ismi olma yolundaki hedefine kararlılıkla ilerlemeye devam etmektedir.
 

dynomark oto ekspertiz franchise vermeye başladıSizi kısaca tanıyabilir miyiz?

Dynomark, Genatech Mühendislik ve Yazılım A.Ş. çatısı altında kurulmuş Oto ekspertiz işletmesi açmak isteyen girişimci ve yatırımcıların tercih ettiği franchise veren bir markadır.
Oto ekspertiz ekipmanlarının bir çoğunu kendimiz üretmekteyiz. Hizmet kalitesi memnuniyet oranı en fazla olan firmalar arasındayız. Öncelikli hedefimiz en kısa sürede Türkiye geneli tüm illerde ve ilçelerde DYNOMARK OTO EKSPERTİZ markasını yatırımcılarla buluşturmaktır.

Firmanızın kuruluş ve gelişim süreci hakkında bilgi alabilir miyiz?

Otomotiv sektörünün farklı alanlarında faaliyet gösteren şirketimiz 2014 yılında DYNOMARK ismi ile oto ekspertiz sektöründe markalaşma kararı alarak TÜRKİYE genelinde garantili hizmet sunmaya başladı, bu yolda hedefimize hızlı bir şekilde ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız.

dynomark oto ekspertiz franchise vermeye başladıŞu an kaç şube ile ve nerelerde hizmet veriyorsunuz?

Şu anda ülke genelinde 40 Oto Ekspertiz şubesi ile hizmet veriyoruz  ve oto ekspertiz sektörünün önde gelen ismi olma yolundaki hedefimize kararlılıkla ilerlemeye devam etmekteyiz.

Franchise vermeye ne zaman başladınız? Neden Franchise sistemini seçtiniz?
   
2018 yılında Franchise alt yapısını tamamlayarak franchise vermeye başladık. 


Yatırımcı adaylarında aradığınız kriterler neler? 

Yönetim, İşletme, Organizasyon, Satış ve Pazarlama Konularında, Temel Bilgi ve Beceriye Sahip Otomotiv sektörüne  ilgi duyan ve bizimle birlikte kaliteli hizmet vermek isteyen adayları değerlendirmeye alıyoruz.

Denetlemeleri nasıl gerçekleştiriyorsunuz?

Özel yazılımlarımız sayesinde franchising birimi bayi performanslarını  sürekli takip eder.Sistem üzerinde satışları ve müşteri memnuniyetini  takip ederek karlılığın, verimliliğini arttırılması için sürekli şubeler için çalışır.


dynomark oto ekspertiz franchise vermeye başladıMarkanız bünyesinde Franchise sistemiyle açılacak bir işletmenin ortalama maliyeti nedir?

İsim hakkı bedeli dahil Anahtar teslimi Ortalama maliyetimiz 200- 250 bin Türk Lirası aralığındadır.

Girişimcilerin firmanızı tercih etme nedenleri nelerdir?

Genç,dinamik ve enerjisi yüksek bir ekibimiz var, Yatırımcı adayı ile kurduğumuz iletişim yakaladığımız enerji bizim için çok önemli çünkü Franchise alan adayımız ailemizin bir üyesi oluyor ve iletişimimiz sürekli devam ediyor. Kullandığımız oto ekspertiz makinelerinin de imalatçısı olmamız ve yazılımların bizim tarafımızdan yapılıyor olması girişimcilere cazip geliyor. Makineler, yazılım ve franchise için farklı farklı firmalarla değil hepsi için sadece bizimle irtibat halinde oluyorlar.


Girişimcilerin başarılı olması için nelere dikkat etmeleri gerekir?

Girişimcilerin öncelikle hem sektörel hem global değişim ve gelişimlere açık olması gerekir. Başarılı bir işletme sahibi olmak, sektörü ve pazarı doğru analiz etmeyi gerektirir. İş geliştirme ekibimiz bu konuda ; gelişen otomotiv sektörü ile Oto Ekspertiz Franchise konularında gerek yurt içi gerek yurt dışı eğitim ve seminerlere katılarak her zaman teknolojik gelişmeleri takip etmekte ve şubelerimiz ile paylaşmaktadır.

Girişimciler neden bu alanda franchisee almalıdırlar?

Düşük maliyetli yatırım avantajı ve oto ekspertiz makinelerinin imalatçı firması olmamız sebebi ile pazarda önemli rol oynuyoruz  . Oto Ekspertiz yatırımının geri dönüş hızı 12 ila 18 ay arasıdır, daha uzun süreceğini düşündüğümüz noktalara şube açmıyoruz Yatırım    maliyeti dışında herhangi bir Stok ve hammadde giderleri yoktur. Diğer sektörlere nazaran her an aktif, hareketli ve sürekli nakit girişi olan bir sektör. Kazanç ve karlılığın sürekliği açısından rakip sektörlere göre her zaman bir adım önde.

dynomark oto ekspertiz franchise vermeye başladıBu alana getirdiğiniz yeniliklerden bahseder misiniz?Faaliyet gösterdiğiniz alanın geleceği ile ilgili düşünceleriniz neler?

Oto ekspertiz sektörü yeni ve hızlı gelişen bir sektör, Ticaret bakanlığının resmi gazetede yayınladığı Ekspertiz raporunun 2.el araç satışından hemen önce TSE belgeli istasyonlarca düzenlenmesi zorunluluğunun başlaması ile birlikte sektöre olan ilgi artarak devam edecektir. 

Pandemi döneminde yaptığınız çalışmalar hakkında bilgi verir misiniz?  Ne gibi önlemler aldınız?

Pazardaki rakam ve analizleri doğru okuyabilen tüketici karar mekanizmasını çok iyi anlayan profesyonel bir reklam/pazarlama ekibimiz var. Doğru pazarlama kanallarını kullanarak pandemi döneminde yatırım yapmaya çekinen yatırımcılara sektörün avantajları, karlılığı ve geleceği hakkında doğru bilgilendirmeler yaparak yatırımlarımızı aralıksız sürdürdük. Mevcut Şubelerimizde önceliğimiz her zaman çalışanlarımızın ve müşterilerimizin sağlığı oldu, Bütün şubelerimiz özel sertifikalı dezenfekte cihaz ve ürünleriyle her gün  dezenfekte edilmektedir. Şubelerimizde maskesiz dolaşılmamakta olup girişlerde temassız ateş ölçer ile ölçüm yapılmaktadır.


Önümüzdeki dönem hedeflerinizle ilgili bilgi alabilir miyiz?
 
Dynomark Oto Ekspertizin kaliteli hizmetini çok daha geniş kitlelere götürmek amacıyla doğru lokasyon ve doğru yatırımcılarla 2021 yıl sonunda 50 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz. 2022 yılı sonu hedefimiz 81 ilde hizmet veriyor olmak. 2022 yılında Dış pazardaki yerimizi almak için gerekli çalışmalarımız tamamlandı.  Markamız 2022 yılında global pazardaki yerini almış olacak. 

 

Dynomark Oto Ekspertiz Franchise/bayilik başvuru

Dynomark Oto Ekspertiz Franchise başvurmak için tıklayınız...

Dynomark Oto Ekspertiz Franchise/bayilik başvuru