Endüstriyel,Ev Tipi Su Arıtma ve Geri Dönüşüm Sistemleri Bayiliği

Haberin tarihi: 25.03.2020 17:03:53

Hyundai su arıtma cihazları dünya genelinde içme suyunuzu filtreleme sistemleri ile çözümleyen ve geniş servis ağına sahip bir kurumdur. Hyundai bölgesel özel ARGE çalışmaları ile su spektlerine uygun filtreleme sistemleri uygulamaktadır.
Hyundai Su Arıtma Sistemleri Kurucu Ortağı Ahmet Bircan Aydemir sorularımızı yanıtladı.

Hyundai Su Arıtma Sismteleri Bayilik/FranchiseÖncelikle Bizlere Hyundai Su Arıtma Sistemlerini Anlatır mısınız? 
HYUNDAI Su Arıtma Sistemleri dünya genelinde su arıtma sektöründe atık su, geri dönüşüm, içme suyu, deniz suyu arıtma, çevre teknolojileri konusunda birçok patentli ve yenilikçi ürünlere sahiptir. Gün geçtikçe yenilenen bir yapıya dünya gelindeki mühendislik ekibi ile yenilenmeye devam etmektedir. Hedefimiz suyu sağlığa dönüştüren teknolojileri insanlığın hizmetine sunmaktır.

Firmanızın kuruluş ve gelişim süreci hakkında bilgi alabilir miyiz?
Firmamız 2004 yılında İstanbul’da 100 m2 lik bir laboratuarda arge çalışmaları ile başlamıştır başlangıçta sağlık sektöründe sterilizasyon cihazları ve hemodiyaliz cihazları üretmekte idi akabinde 2006 yılında su arıtmanın diğer kategorilerini Türkiye’ye getirme kararı aldık. 2009 yılından itibaren organizasyon yapımızı ve bölge bayiliklerimizi arttırarak Türkiye genelinde ev tipi su arıtma ve endüstriyel su arıtma kategorisinde ürün gamımızı arttırarak tüketicinin hizmetine sunduk. HYUNDAI Türkiye ekibi olarak Ar-ge çalışmalarımızı devam ettirerek teknolojik birçok gelişmeye imza attık 2017 yılında HYUNDAI Corparation Holding’in aldığı karar ile Türk iyedeki firmamıza dünyadaki tek lisansör firma yetkisi verildi böyle büyük bir markanın temsilcisi olarak bizleri tercih etmesi ülkemiz ve firmamız adına büyük bir gurur kaynağıdır. Firmamız 26 ülkeye ihracat yapan büyük bir kuruluştur.

Firmanız Bayilik vermeye ne zaman ve nasıl başladı?
Firmamızın bayilik çalışmaları 2009 yılında başlamıştır. Bölgelerdeki doğru kuruluşlar ile iş birliği yaparak içme suyuna ihtiyaç duyan tüm tüketicilere bu mucizevî ürünü sunmaktadır.

Kaç şubeniz ve çalışanınız var?
Firmamız bünyesinde 56 çalışan 24 şubeye sahiptir.

Peki, Çalışma Alanlarınız Tam Olarak Neleri Kapsamaktadır?
Ev tipi su arıtma
Endüstriyel su arıtma
Geri dönüşüm sistemleri
Hastaneler, oteller, fabrikalar, restorantlar ve suyu ihtiyaç duyulan her alanda hizmet veriyoruz.

Bayilik çalışmalarınızdan bahseder misiniz?  Markaların gereken yatırım bütçelerini öğrenmek isteriz?
Bayilik çalışmalarımızda en çok değer verdiğimiz temsilcinin ürünü doğru bir şekilde sunması ve temsil yeteneğinin yüksek olmasıdır.
Bayilik maliyetimiz ortalama 7.000 tl ile 50.000tl aralığındadır.

Girişimcilere söylemek istediğiniz veya eklemek istediğiniz farklı bir konu var mı?
Birçok ürün ile girişimcilik yapabilirsiniz ancak topluma hizmet eden ve sağlık kategorisindeki ürünler doğru sunulduğunda satış performansını arttırır ve kazanç paydasını arttırır.

Bayilik Bedeli Alınmıyor?  Neden?
Ürün bilinirliğini arttırmak için sadece 2020 yılı için almıyoruz.

Hyundai Su Arıtma Sistemleri Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...