Franchise Market Türkiye Yeni Yıl Sayısıyla Bayilerde

Haberin tarihi: 14.01.2020 11:01:37

TowerLife Danışmanlık kurucusu ve Franchise Market Türkiye Dergisi imtiyaz sahibi Selen Deniz 10. sayının mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Yepyeni bir yıldan, yepyeni bir sayıdan herkese merhaba… Franchise, AVM ve iş dünyasının haber kaynağı Franchise Market Türkiye, bilgi dolu içerikleri ve sektörden son haberlerle yeniden raflarda. Başta kapağı olmak üzere; franchise dünyasının önemli markalarıyla gerçekleştirdiğimiz röportajlar, dünya gündeminden son trendler ve her iş insanının haberdar olması gereken gelişmelerle Franchise Market Türkiye - Ocak 2020 yine çok konuşulmaya hazır.

Bu sayımızın kapağında Eski Milli Basketbolcu, TBF CEO’su ve Memoş Tantuni Ortağı Ömer Onan sizlerle. Kendisiyle basketbol kariyerinden Türkiye Basketbol Federasyonu CEO’luğuna uzanan spor kariyerini ve yaptıkları son franchise atılımlarıyla yatırımcıların yeni gözdesi Memoş Tantuni’ye giden sektör yaşamını konuştuk.

Bu sayının bizim için bir diğer önemi ise Franchise Market Türkiye’nin 10. sayısı olması… Bu sayımızın da çıkışıyla dopdolu 10 sayıyı geride bırakmış olduk. Sektördeki iletişim açığını kapatmak, franchise sektörünün tanıtımını yapabilmek hayaliyle çıktığımız bu yolda hala ilk sayımızdaki heyecan ve hayallerimizle yürüyoruz. 

Ne mutlu ki yolculuğumuz boyunca birbirinden kıymetli markalarla çalıştık ve Baydöner CEO’su Bülent Polat, BigChefs Kurucusu Gamze Cizreli, HD Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Demirağ, Gloria Jeans Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinçerler, televizyon ekranlarında Türkiye’nin en sevilen ismi İsmail Küçükkaya, TAB Gıda CFO’su Özgür Çetinkaya gibi iş dünyasından önemli isimler kapaklarımızda yer aldı. Bu sayımızdaki içeriklerimizin arasında da bazı kapak isimlerimizin 2019 değerlendirmelerini ve 2020 beklentilerini bulacaksınız.

Umarım tüm içeriklerimizi keyifle okursunuz. Herkese sağlık, mutluluk ve huzur dolu, bereketli bir yıl dilerim...