Gayrimenkulde Franchise Sisteminin Avantajları

Haberin tarihi: 26.03.2019 14:03:19

Türkiye’de girişimcilik alanında farkındalık yaratmak, girişimcilik kültürünü yaymak, teşvik etmek, girişimciliğin bir kariyer alternatifi olduğunu ve girişimci adaylarına öncü olarak iş yaratan kişilere dönüştürebileceklerini aşılamak isteyen Girişim Hareketi, girişimci adaylarına destek olmayı sürdürüyor. Girişim Hareketi ve Medyafors Fuarcılık ev sahipliğinde, girişimcilik ruhunu öne çıkarmak, franchise edilebilir projelere yol göstermek amacını taşıyan “Gayrimenkulde Franchise Sisteminin Avantajları” konulu, ERA Gayrimenkul Türkiye, Genel Müdürü Can Özatay tarafından sunulacak seminer 8 Nisan 2019’da Atmeeting Toplantı Organizasyon Maslak’ta düzenlenecek.

Günümüzde,  birçok kişi kendi işine sahip olmak istemektedir.  Gelişmekte olan bir ekonomi, coğrafi konumu, genç ve dinamik nüfusu, yeni gelişmelere açık, kıtalar arası oluşturduğu köprü görevi, ve global trendler nedeniyle Türkiye şu an girişimcilerin yer almak istediği pazarlardan birisi. Ülkenin bu trendlerle beraber gelişen ticari potansiyeli girişimcilere ve markalara birçok fırsat sunuyor. Franchise sistemi ise günümüzde hem Türkiye’de hem de dünyada en çok kullanılan girişimcilik uygulamalarından biri. Sistem, girişimcinin yalnızlığını ortadan kaldırarak, kendi işini kurmanın getirdiği riskleri azaltıyor. Markalar için ise küresel bir marka haline gelmek, yurt içinde ve farklı ülkelerde büyümek için en başarılı iş modeli olarak geçerliliğini koruyor.

Franchise ’da girişimcilik, alanında kanıtlanmış bir iş modeli ile girişime hızlı başlama ve bunun yanında pek çok fırsatlar sunmaktadır. Tüm Dünya’da şehirleşme hızla devam ediyor. Buna paralel olarak gayrimenkul sektörü de büyüyor. Büyük boyutlara gelen şehirlerin temel mal ve hizmet ihtiyaçlarının kurumsal zincirler ile yapılması önem kazanmaktadır. ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Can Özatay’ın sunacağı seminerde; gayrimenkul sektörü ele alınacak. Gayrimenkul sektöründe yaşanan dinamizm ve taşıdığı büyüme potansiyeli, yükselişte olan bir sektör içerisinde yer almak ve iş kurmak isteyenlere gayrimenkul sektöründeki sistemler, franchise almanın fırsatları paylaşılacak. 

Bir girişimcilik modeli olan franchise sisteminde de tüm merak edilenler cevap bulacak…
Konuya ilişkin can alıcı kısımlar aktarılıp, doğru franchise nasıl seçilir ve franchise talep arttırıcı yöntemler paylaşılacak. Bu kapsamda; franchise alan ne bekler, doğru aday nasıl anlaşılır, doğru marka nasıl belirlenir, franchise satan ne verir, franchise tanıtım broşürü ne içermeli, doğru ve yanlış örnekler, fuar standı nasıl kullanılmalı, ne mesaj vermeli, marka ve girişimci adayları için fuarlar neden önemli, Bayim Olur musun Fuarının markaların büyümesindeki etkisi ve franchise sektörüne dair tüm merak edilenler Profesyoneller ve Medyafors fuarcılık yöneticileri tarafından cevap bulacak..

 

Etkinlik Konusu: Gayrimenkulde Franchise Sisteminin Avantajları (GH Maslak)

Konuşmacı: CAN ÖZATAY | ERA Gayrimenkul Türkiye, Genel Müdür

Etkinlik Tarihi: 8 Nisan 2019, Pazartesi, 19:00-21:30
Mekan: Atmeeting Toplantı Organizasyon
Adres: Maslak Mahallesi Bilim Sokak Sun Plaza No:5 Kat: A3 34398 Sarıyer, İstanbul

Program Akışımız:
19:00-19:15 Kayıt
19:15-19:30 Networking
19:30-19:45 Girişim Hareketi Hakkında Bilgilendirme
19:45-20:00 Bayim Olur Musun Fuarı Hakkında Bilgilendirme
20:00-21:00 Seminer (60 dakika)
21:00-21:30 Soru & Cevap, Networking (30 dakika)
21:30 Kapanış

Can Özatay Kimdir?  Galatasaray Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İktisat mezunu olan Can Özatay, Zorlu Holding ve Komili’de Finans yöneticiliği ile başladığı kariyerine 14 yıl Bayim Olur Musun Fuarı ve Expo Channel TV'de CEO olarak başarı bir şekilde devam etti. Bir çok markanın franchise sistemine girmesini ve büyümesini sağlayan, bir çok girişimcinin de franchise sistemi ile kendi işini kurmasını sağlayan Can Özatay, Türkiye’de sektöründe lider şirketlerde edinmiş olduğu deneyimleriyle ERA Türkiye & Kıbrıs’ın genel müdürlük görevini ve markanın büyümesini yönetiyor.

Ücretsiz Kayıt Ol