Give an Order Temassız sipariş sistemi Almanya'dan sonra şimdi Türkiye'de...

Haberin tarihi: 21.05.2020 12:05:58

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı sağlık ve hijyene fazlasıyla ihtiyaç duyulan bu günlerde, Give an Order, kullanıcılarına temassız sipariş seçeneği sunarak maximum hijyen ve maximum güvenlik sağlıyor.

KaripNetwork tarafından geliştirilen GiveAnOrder, ilk çıkış tarihi Şubat 2017 tarihinden bu yana hizmet kalitesini arttıran bir sistem... Kurulum ve cihaz gerektirmeyen yapısıyla,estoranlar, cafeler olmak üzere, oteller ve tüm turistik işletmelere, müthiş kolaylıklar sağlıyor.

Sistem, konukların QR kod yardımıyla kendi cep telefonu veya kendi tableti üzerinden menüyü rahatça görüntüleyebilmesini ve temasa gerek kalmadan kolayca sipariş verebilmesini sağlıyor. Üstelik hiçbir program indirmeden. 

Müşteri, masada, otel odasında veya şezlong'ta bulunan QR kodunu tarıyor ve dijital menü telefonlarına yükleniyor. Siparişlerin ‘Temassız’ bir şekilde verilmesi maximum hijyen ve maximum güvenlik sağlıyor.

GIVE AN ORDER SERVICE SİSTEMİ NEDİR?

Give an Order Service Sistemi, konuklarınızın QR kod yardımıyla kendi cep telefonu, kendi tableti veya işletmenin masalara, odalara koyacağı tablet menü üzerinden menüyü rahatça görüntüleyebilmesini ve temassız bir şekilde kolayca sipariş verebilmesini sağlar.

TEMASSIZ SİPARİŞ - MAKSİMUM HİJYEN - MAKSİMUM GÜVENLİK

Müşteriler, hiçbir program indirmeden, sadece QR kod okutarak, kendi cep telefonu veya tabletlerinden sipariş verebildiği için sıfır temas ve maximum hijyen sağlanır.

CİHAZ YATIRIMI GEREKTİRMEZ

Give an Order Service sistemi, PC, Tablet ve her türlü cep telefonlarıyla sorunsuz çalışır. Kendine özel herhangi bir cihaz ve program kurulumu gerektirmez.

Online sipariş modülü sayesinde mobil cihazlardan da rahatça tüm siparişler takip edilebilir, her türlü işlem online gerçekleştirilebilir ve 
yönetici paneline ulaşılabilir.

KOLAY YÖNETİCİ PANELİ

Yönetici panelinin kullanımı çok kolaydır. Sistemi kullanan işletmeler, yönetici panelinden yemek menüsünü ekleyerek tüm siparişlerin takibini tek bir ekrandan kolayca yapabilir.

NASIL KULLANILIR? 

Menüye giriş yapan konuklar, menüdeki tüm ürünleri detaylı bir şekilde inceleyebilir. Ürünün fotoğrafını, açıklamasını, porsiyon seçeneklerini ve ekstra malzemelerini görebilir. Hatta yemeğin nasıl yapıldığıyla ilgili video varsa onu da izleyebilir..

SİPARİŞ NOTU - DETAYLI ÜRÜN ÖZELLİKLERİ 

Siparişini verirken isterse siparişine özel not ekleyebilir, porsiyon, ekstra malzeme ve sos seçimini rahatça yapabilir. Böylece müşterilerden gelen en ufak istek bile gözden kaçmaz, eksiksiz yerine getirilir.

MENÜDE ÇOKLU LİSAN SEÇENEĞİ

Give An Order menüsünde farklı dil özellikleri de sunar. Menüler istenilen lisanlarda sisteme yüklenebilir ve görüntülenebilir. Böylece, servis personelinin sipariş alırken yaşadığı lisan kaynaklı aksaklıklar, Give an Order Service sistemi sayesinde ortadan kalkmış olur. 

MÜŞTERİ MEMNUNİYET ANKETİ

QR kod destekli anket sayesinde konukların işletme hakkındaki düşünceleri ve memnuniyet derecesi rahatça ölçülebilir. İşletmeye uygun olan soruların seçilerek oluşturulduğu anketi, konuklar QR kodu okutarak cevaplayabilir. Ve verilen cevaplar doğrultusunda, işletmeyi “en iyi”ye götürmek için neler yapılması gerektiğiyle ilgili bir strateji oluşturulabilir.

HESAP DONDURMA

Sezonluk hizmet veren işletmeler istediği zaman hesabını dondurabilir, istediği zaman da tekrar kullanmaya başlayabilir. Hesap dondurulup tekrar kullanılmaya başlandığında bilgi kaybı yaşanmaz ve tüm bilgilere tekrar ulaşılır.

Give an Order Şartları ve başvurmak için tıklayınız...