Gözde Börek Franchise ile Esnek Mağaza Modelleri Sunuyor!

Haberin tarihi: 15.05.2020 15:05:22

Gözde Börek , temel alanımızın ötesinde Mağazalarımıza yönelik artan talebi karşılamak için çeşitli ödeme koşullarında  mağaza modeli sunuyor. Genel kordinatör Halil Keskin Modern, yeni mağaza tasarımımız geniş bir müşteri tabanına hitap ederek  hızlı büyümek için bayilikler oluşturmanın yanı sıra börek endüstrisinde güçlü marka olma yolunda ilerliyoruz.

İsim hakkı bedelini Almıyoruz.Cirodan pay almıyoruz.Yatırım miktarının %50 nakit olarak talep ediyoruz.Geri Kalan kısmını ise vadelendiriyoruz.Mağazalarımız kendi kendine  karlılıktan ödemeye devam ediyor.Bu da Franchise’lere  extra bir para bulma sorununu ortadan kaldırıyor.Dünyada bu modellerle büyüyen markalar pazardaki güçlü yerini alıyor ve marka gücünü koruyor.

İnovasyonu benimsiyoruz ve büyümeye devam etmek için sürekli  markamızı geliştiriyoruz.Bu gelişim esnasında yatırımcıların düşünceleri önem taşıyor. Bu gelişim ve yenilikçilik  bize yatırımcının  cebindeki yatırım miktarı olan para ve ödeme şartlarındaki düşünceleri ön plana çıkarıyor.Mağaza kendi taksitlerini kendisi ödesin modeline geçtik. Hangi modeli seçerseniz seçin, mağazamız uzun vadede başarısını sürdürmek için hangi konumların ideal olarak uygun olabileceğini değerlendirmek için en son teknolojiyi kullanıyoruz.

Markamızın Genel Kordinatörü  Halil Keskin, “Ana hedefimiz bayilerimizin gelişmesine yardımcı olmak ve iş modelimizi geliştirmek ve bayilerimiz için karlılığı artırmak için önemli yatırımlar yaptık” diyor. “Bu liderlik ekibi özünde franchise merkezlidir. Bayilerimizin uzun vadeli başarısına yatırım yapmaya devam edeceğiz. ”

Gözde Börek Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...