HD HOLDİNG , restoran sayısını 500’e çıkarıyor.

Haberin tarihi: 5.11.2018 12:11:26

Franchise modelini yenileyen HD Holding HD İskender, HD Döner, Pidem ve Pideko markalarıyla Türkiye genelinde yeni restoranlar açacak  

Türkiye’nin en büyük yerli restoran zincirlerinden biri olan HD Holding, geleneksel Türk mutfağına ilgi duyan girişimcileri ortaklığa çağırıyor.  

Tamamı usta eliyle hazırladığı lezzetlerini uygun fiyatla politikasıyla müşterilerine sunan HD Holding bünyesinde HD İskender, HD Döner, Pidem ve Pideko markaları bulunuyor. 
HD Holding’in Türkiye genelinde 30 ilde 200’ün üzerinde restoranı var. 

Bu restoranlarda her yıl 25 milyondan fazla müşteri ağırlanıyor. HD Holding, yeni franchise sistemiyle büyümeye devam ederek restoran sayısını beş yılda 500’e çıkarmayı hedefliyor.
 
Franchise adaylarında aranan özellikler şu şekilde sıralanıyor: Markayı temsil etme isteğine sahip olmak. HD Holding’in vazgeçilmez prensipleri olan “Ürün kalite odaklı”, “Misafir memnuniyeti odaklı” ve “Her zaman uygun fiyat odaklı” olmayı benimsemek. Türk lezzetlerini, güçlü bir Türk markası ile daha fazla kişiye ulaştırmanın heyecanına sahip olmak. Gerekli olan yatırımı karşılayacak finansal kaynaklara sahip olmak. Zamanını restoranına ayırabilecek olmak. 

HD Holding yatırımcılarına kendi et işleme tesislerinde güvenli bir şekilde ve tüm denetimlerden geçerek hazırlanan ürün tedariği, sürekli pazarlama desteği, tedarik zinciri yönetimi, insan kaynakları yönetimi, HD Akademi desteği ile çalışan eğitimi sunuyor. 

 HD Holding franchise koşulları hakkında daha fazla bilgi almak için [email protected] e-posta adresinden ya da (0212) 281 63 64 numaralı telefondan yetkililere ulaşabilirsiniz. Başvuru için hdholding.com sitesindeki başvuru formunu doldurabilirsiniz.