Helvadem Franchise ile Türkiye geneli bayilik verecek

Haberin tarihi: 5.07.2019 11:07:31

Helvadem kalite, hijyen ve lezzet üçlüsünü merkezine koyarak ürettiği dondurmalı İrmik Helvası lezzetini daha geniş kitlelere duyurmak için büyümeye devam ediyor. 

Tarihi Osmanlı’ya dayanan ve Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden biri olan helvaya yeni bir bakış açısı getirerek büyümeyi hedefleyen Helvadem kurucu ortaklarından olan Serhan Aytekin;” Geleneksel Türk lezzeti helvayı hem yenilikçi hem de köklerine bağlı kalarak helva severlere sunmanın heyecanını yaşıyoruz. 

Ürün çeşitliliğimizi daha da çoğaltarak bayiliklerimizi arttırmaya hazırlanıyoruz. Dondurmalı İrmik Helvası satışı için şimdiden birçok girişimci bu işe girmek için kolları sıvıyor. Firmaların ve bayilerin giderek artacağını düşündüğümüz bu sektörde hizmet veren firmalar arasında kaliteyi ön planda tutan Helvadem olarak düşük maliyetle, düşük riskli bununla birlikte yüksek kar ile yatırımcısının yüzünü güldürecek iş fırsatı sunuyoruz. Daha çok stant modelinde satış alanlarına yoğunlaşsak da kiosk ya da mağaza ile de bayilikler veriyoruz. Marka itibarımızı ve kurumsallaşmayı önemseyen bir yönetim anlayışına sahip olduğumuz için bayilerimize daha iyi satış yapabilmeleri için pazarlama, personel eğitimi gibi destekleri de vermekteyiz. “dedi.

Helvadem Dondurmalı İrmik Helvası Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...