Hızlıca Türkiye ve dünya çapında büyümeyi hedefliyoruz

Haberin tarihi: 9.11.2019 10:11:26

"Doyuyo olarak,3 ay gibi sürede 10 şubeye ulaşma hedefimizi yakalamış durumdayız."

Bize markanızdan bahseder misiniz?
Doyuyo!’yu yeme içme sektöründe yeni bir ihtiyaca hitap etmek üzere 1 yıl süren ar-ge, konsept ve mutfak çalışmalarının ardından hayata geçirdik. Konseptimizde bol çeşitten oluşan doyurucu ve şık tabaklar, lezzeti artıran özel soslarla birlikte sunuluyor. Doyuyo!, fiyat kalite ilişkisini son derece iyi analiz eden yeni tüketici profilini, lezzet, dinamik ve güler yüzlü servis, şık bir ortam ve sunumla mutlu etmek üzere tasarlandı.  

Yeni bir marka olarak kısa sürede yakaladığınız başarının sırrı nedir?
Doyuyo! Franchise ile markasının arkasında Tavuk Dünyası’nın da mucidi olan, sektörde başarısıyla tanınan bir ekip bulunuyor. Bu ekip hem müşterinin ihtiyaçlarını son derece iyi analiz edebilen, hem de bayilerine maksimum kazanç elde etmesi için gerekli desteği sunacak bilgi birikimine fazlasıyla sahip… Biz Tavuk Dünyası’nı kurup, geliştirip devrettikten sonrasonra Doyuyo! markamızla sektördeki yeni bir ihtiyaca cevap veriyoruz. Hızlı, kaliteli, bol çeşitli, doyurucu menüleri, konforlu servis ile rahat ve şık bir mekanda sunuyoruz. Ayrıca müşterilerimize soslarımız ve yan ürünlerimizle her öğünde istediği gibi kombinasyonlar yapma olanağı sunarak kişisel yeme içme zevkini, farklılık oluşturma ihtiyacını karşılamasını sağlıyoruz.

Franchise şartlarınızdan ve hedef lokasyonlarınızdan bahseder misiniz?
Franchise şartlarımız lokasyon ve ticari şartlara göre değişiyor. Örneğin bazı lokasyonlarda hava parası olarak tabir ettiğimiz girişi ücretleri ödüyoruz ve bu gibi noktalarda bayilerimize destek oluyoruz. En iyi caddeler ve en iyi alışveriş merkezilerinde yer almayı hedefliyoruz. 

Franchise alan yatırımcılardan beklentiniz nedir?
Öncelikli olarak işinin başında duran, istekli ve çalışkan bayileri tercih ediyoruz. 60-400 metrekare arasında ekibimiz tarafından onaylanacak lokasyonlarda, konseptimize uygun yatırımı yapabilecek yeterlilikte ve tecrübedeki bayilerle çalışabiliriz. 

Markanızı tercih eden yatırımcılara ne gibi destekler sağlıyorsunuz?
Öncelikle lokasyon ve mağaza seçimlerinde destek sağlıyoruz. Ticari şartlarda anlaştıktan sonra şubenin her şeyiyle ekibimiz ilgileniyor, personel ve bayi eğitimlerinden sonra şubemizi açıyoruz. 

2019-2020 yurt içi- yurt dışı planınızdan bahseder misiniz?
3 ay gibi bir sürede 10 şubeye ulaşma hedefimizi yakalamış durumdayız. Sonrasında ise hızlıca Türkiye ve dünya çapında büyümeyi hedefliyoruz.