İşler Normale Dönerken, Ücretsiz Franchise Danışmanlık

Haberin tarihi: 14.06.2021 14:06:29

Pandemi kabusu bitiyor, aşılama başladı, yasaklar gevşedi. Birçok ülke çoktan normale döndü bile. Yeni normalin nasıl olacağını bilmiyoruz ama, eskisi gibi olmayacağı kesin. 

İşler Normale Dönerken Ücretsiz Franchise DanışmanlıkTam kapanma olmasa bile kısıtlamalar bir süre daha devam eder. İnsanlar açık alanlarda sosyalleşmeye alıştı, maskeler halen takılıyor, kalabalık mekanlar halen korkutuyor. Eğlence yerlerinin uzunca bir süre daha eski tempolarına dönmeyeceğini beklemeliyiz. 

İnternetten alışveriş alışkanlığı yerleşti, sürecektir. Ürün ve hizmetlerin fiyatı pandemi öncesine göre neredeyse katlandı, inmesi beklenmemeli. Yeni normalde güvenli bir iş kurmak, franchise veya hazır iş almak isteyenlere önerilerimiz şunlar. 

* Pandemide bile kazanan veya kendini döndüren işleri seçin. Yeni normali henüz görmedik, geçmişte iyiyse gelecekte de iyi olur demeyin. 
* Tercihen düşük yatırımlı, düşük kiralı, az elemanlı, makul fiyatlı, tanınan, sevilen ürün ve hizmetleri, paket servisi olan işleri seçin.İşler Normale Dönerken Ücretsiz Franchise Danışmanlık Kolay satan, az ama hep kazanan işlere girin. 
* Müşterinin size gelmesini beklemeyin, onları tanıyın, kendinizi tanıtın, onlarla şahsen ilgilenin, iletişim kurun, sosyal medyayı kullanın. Müşterinizi internet mağazalarına kaptırmayın.
* Sabırlı yatırımcı olun, yedekli gidin, aşırı harcamayın, işten kazanacağınıza güvenip borçlanmayın. Gerekirse siz işi desteklemeye hazır olun.
* Krizi fırsata çevirin, canlı çarşılarda yer tutun, hava parasız girin, pandemide zarar ettirmesin yeter, sonra çok kazandırır.

Bayim Olur musun? Portal üyelerine ve fuar ziyaretçilerine franchise konusunda uzman danışmanlar eliyle ücretsiz destek veriyor. Herkesin koşulları farklı, doğru işe yönelmek için kendinize uygun işi seçin. Bize yazın, bilgi alın.