İstanbul'dan Dünyaya Lezzet Efsanesi Yayılmaya Devam Ediyor

Haberin tarihi: 28.07.2021 16:07:13

İstanbul’da en iyi börekçiler arasındaki yerini yarım asırdır koruyan ve gurmelerin en çok uğrak mekanlarından olan Çengelköy Börekçisi artık İstanbul dışına da açılmaya başladı.

Çengelköy Börekçisi Franchise vermeye devam ediyorBörek denince akla gelen ilk lezzet mekanlarından olan Çengelköy Börekçisi uzun yıllar İstanbul’da boğaz hattı üzerinde kendi şubeleri ile hizmet veriyordu. 2020 yılında İstanbul ve İstanbul dışına bayilikler vermeye başlayan Çengelköy Börekçisi 2020 yılında bayileri ile birlikte 16 şube sayısına ulaştı.

‘Bir İstanbul Klasiği’ mottosu ile kendini ifade eden Çengelköy Börekçisi, yakın zamanda hizmete başlayan Ataşehir Örnek Mahallesi şubesi  ile 16. bayiliğini vermiş oldu.

Klasik lezzetleri kadar ürün ve hizmetteki kalite ve  titizlikleri ile de bilinen Çengelköy Börekçisi Türkiye’nin ilk TSE helal sertifikalı börekçisi olarak kayıtlara geçmiştir. 

TSE HYB, TSE Helal Uygunluk Belgesi TSE Covid-19 Gıda Üretim Belgesi, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Belgeleri de bulunan marka artık kaliteli, lezzetli ve güvenilir ürünlerini modern üretim, paketleme ve lojistik imkanları ile Türkiye’nin her yerine ve Türkiye dışındaki bazı lokasyonlara ulaştırmaya hazır.

Çok beğenilen kol börekleri ve sade börekle birlikte su böreği, çengelköy lokumu, patentli spesiyal böreği, meşhur sokak poğaçaları ile beraber %100 halis tereyağlı baklava ve kadayıf seçenekleri ile zengin ürün gamına sahip  Çengelköy Börekçisi’nin franchise hedefi kısa zamanda gelen teklifleri de değerlendirerek şehir merkezlerinde öncelikli olarak bayilikler vermek. Bu konuda en hassas oldukları nokta çok sayıda bayilikten ziyade etkin lokasyonlarda iyi ve sürekli hizmet verecek, markanın geleneksel çizgisini bozmadan, kaliteli hizmetten taviz vermeyecek bayilerle çalışmak. 
 

Çengelköy Börekçisi Franchise vermeye devam ediyor

Çengelköy Börekçisi Franchise başvurmak için tıklayınız...

Çengelköy Börekçisi Franchise vermeye devam ediyor