Kahve'nin keyifli dünyası Baraqah ile yeniden dizayn edildi

Haberin tarihi: 18.04.2019 14:04:01

Kendine has lezzetleriyle ve benzersiz tasarımıyla, sektörüne yeni bir anlayış getiriyor.

Bize biraz markanızın kuruluşundan bahseder misiniz?
Markamız 2015 yılında Antalya’da merkez şube formatında açtığımız ilk mağazamızda kendine has konsepti ve ‘zamana değer katan tatlar’ sloganı ile kurulmuştur. Kısa sürede özgün ve samimi tarzı ile yükseliş yakalayan markamız, franchise sistemi ile büyümeye karar vermiş ve değişik lokasyonlarda hizmete girmiştir. 

Konseptiniz ve ürün çeşitleriniz ile ilgili bilgi verebilir misiniz ?
Mağazalarımız mimari konsepti, otantik tarz’da olup günümüzün gerektirdiği modern dokunuşlardan da esintiler içermektedir. Ürün ve hizmet sınıflarımız ise markamıza has pişirme tekniklerinden, içerik farklarına varıncaya kadar sadece mağazalarımızda bulabileceğiniz türdendir. Kahve, nargile ve diğer tüm yiyecek, içecek gruplarımız ile hizmet vermekteyiz.

Rakamsal olarak markanızı değerlendirebilir misiniz? Toplam istihdam, franchise sayınız, kapasite vb.olarak ulaştığınız konum hakkında bilgi verir misiniz?
Markamız 1’i merkez mağaza olmak üzere toplam 6 mağaza olarak hizmet vermekte olup, 100’ün üzerinde istihdam sağlamaktadır. Büyüme grafiğinde çok özenli ve uzun vadeli bir strateji ile gerek merkez ekibimiz gerekse markamız danışmanları ile sürekli değerlendirme yaparak her adımımızı planlı ve gelecek odaklı atmaya özen gösteriyoruz.

Baraqah Coffee olarak sektördeki iddianız nedir?
Kısa vadede yurt içi ve yurt dışı mağazalarımız ile hizmet ağımızı genişletmek ve bununla birlikte karlı mağazalar ile iş ortaklarımızı mutlu etmenin yanı sıra daha fazla istihdam ile toplam kalitemizi artırma iddiasındayız.

Markanızı tercih eden yatırımcılara ne gibi destekler sağlıyorsunuz?
Markamız yatırımcı iş ortaklarına sağladığımız desteklerin başında mağaza inşai tasarım sürecinden uygulanmasına, eğitimden denetime kadar olan tüm süreci markamız profesyonelleri yöneterek bu zorlu süreçte iş ortağımızın yapması gereken tek şeyin açılışa kalan günü hesaplaması olarak yönetiyoruz. Yine tüm bu süreçleri raporlayarak en ince detayına kadar maliyetlendirip eğer isterse iş ortağımızın yönetimine sunuyoruz. Mağaza açılışında sonrada sözleşme süresince sürekli merkezi eğitim, denetim desteklerimiz devam ediyor. 

Türkiye’de sektörünüzün geldiği noktayı değerlendirebilir misiniz?
Ülkemizde kahve sektörü kısa sürede çok hızlı bir büyüme süreci kaydederek olumlu ve olumsuz etkileri ile yoluna devam ederken hala potansiyelini korumaya devam ediyor. Hızlı ve alt yapısı olmadan kurulan bir sürü marka yanı sıra kısa sürede çok iyi işler başarmış yerli markalarımızın da olması bize gurur veriyor. Durağan bir süreç içerisinde olan sektör kısa sürede yine tırmanışa geçerek iyi markaların hak ettiği yerlere geleceklerine inanıyoruz.

Baraqah Coffee Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...