Livello Franchise ile Touch Point Mağaza Modeli

Haberin tarihi: 22.03.2019 14:03:43

Livello, 2005 yılında 3800 m2’lik kapalı alanda faaliyete başlamıştır. 2008 yılında kurumsal dönüşüm çalışması yaparak, personelini eğiterek başlattığı çalışmalarına makine parkurunu da yenileyerek devam ettirmiştir.  Ve kapasitesini aylık 1000 takım yatak ve yemek odası üretir noktaya getirmiştir.

Livello Marka Direktörü Metin Kocatürk “Livello Touch Point Mağazaları 250.000 nüfusa bir Touch Point olarak planlanmış düşük maliyeti ve karşılanabilir işletme giderleriyle yaygınlaşma ve ulaşılabilir olma özelliği ile öne çıkıyor. Mimari destek ekibimiz, alışveriş süresince uzman desteği sunarak ihtiyacınız olan mobilyaların keyifle kullanacağınız bir mekâna dönüşmesine yardımcı olur. Mimari destek ürünlerin sunumunu yaparken ekran üzerinde müşteri ihtiyaçları ve hayallerindeki ev için, bizim üretimimiz dışında Livello garantisi ile tedarik edilen ürünlerden de gösterilebilir. 

Sistem üzerinden görülen kayıtlar yoluyla süreç kapalı devre bir sistem üzerinden ilerler. Onaylanan siparişe lojistik termin vererek kusursuz biçimde teslim eder ve memnuniyet anketi ilgili Touch Point mağazası ile paylaşılır. Hedefimiz çevreye duyarlı bir şekilde dünya standartlarının üstünde üretim yapmaya çalışarak ülkemize hem dış ticaret hem de istihdam alanında fayda sağlamak ”diyor. 
 

Livello Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...