Mahallenizin Börekçisi Hazır! Ankara ve İstanbul'a 300 ton baklava ve börek

Haberin tarihi: 22.05.2020 17:05:22

Dilim Börek Yönetim Kurulu Başkanı Serdar EKER, Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte artan baklava tüketimine dikkat çekerek; tüketicileri baklava, börek, yaprak sarma gibi bayramların olmazsa olmaz ürünlerini, tanıdık ve bilindik markalardan almaları konusunda uyardı. Yaşadığımız sürecin en önemli gerekliliği olan hijyen açısından en sağlıklısı ‘Mahallenizin Börekçisi’ diye belirtti.

Hijyene Dikkat!

Bayramların vazgeçilmez lezzeti olan baklava ve börek için siparişlerin bayram döneminde arttığını bildiren Serdar EKER, önceliklerinin sağlık ve hijyen olduğunu aktardı. Üretimden sofralara gelene kadar hijyen koşullarına dikkat edilmesi gerektiğini bu nedenle kurumsal firmaların bu anlamda büyük rol oynadığını belirten Serdar EKER: “Covid-19 sürecinde şubelerimizi düzenli olarak dezenfekte ederek, hijyen standartlarını layıkıyla uyguluyoruz. Kurduğumuz uzman kriz yönetim kadromuz ile tüm gelişmeleri takip ediyor, mağazalarımızı ve personellerimizi sürekli bilgilendiriyoruz. Bu konudaki denetimlerimizi sıklaştırarak sağlığı şansa bırakmıyoruz.” dedi.

Börek ve baklava sektöründe çağrı merkezi ve e-ticareti ilk kullanan marka olarak paket servise uygun bir marka olduklarını belirten Serdar EKER; “Siz çıkmayın biz getirelim.” lansmanıyla bu zorlu dönemde müşterilerini bu lezzetlerden mahrum bırakmadıklarını ve paket servis ile kesintisiz verdiklerini bildirdi. Serdar Eker bu bayramda lezzetin yanında hijyeni de iki kat önemsediklerini vurgulayarak; “Paket servis hizmeti sırasında da imalattan paket servis personeline kadar kişisel hijyene en üst düzeyde dikkat ediliyor ve tüm tedbirlere harfiyen uyuluyor. Üretimin aşamasından paket servis müşterinin eline ulaşana kadar her aşama operasyon ve saha ekipleri tarafından devamlı denetleniyor.” dedi. 

Ankara ve İstanbul’a 300 ton baklava ve börek

17 yıllık bilgi birikimi ve markaya duyulan güven ile gelişen Erciyes Börek ve Pastannecim markalarının da dahil olduğu Payna Grup’un, 2015’de Dilim Börek’i satın almasıyla birlikte İstanbul’da da franchise ağı ile markanın dikkat çeken bir ilerleme kaydettiğini belirten Serdar Eker; 80 mağazamızla tonaj, üretim ve perakende cirosu olarak Türkiye’nin en büyüğü haline geldiklerini kaydetti. Bu bayramda Ankara ve İstanbul’da 300 tondan fazla baklava ve börek satacaklarını belirten Eker, gıda sektöründe lezzet, hijyen, hizmet ve güçlü marka imajını bir araya getirebilen işletmelerin başarılı olabileceğine dikkat çekti. 

2015 yılında Payna Grup bünyesine dahil olan Dilim Börek, toplamda 26 şube ile yaklaşık İstanbul’lulara geleneksel lezzetleri sunmaya devam ediyor. Devlet protokollerinden kahvaltı sofralarına kadar geniş bir kitleye günden güne yenilenerek hizmet veriyor.
 

Dilim Börek Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...