Menülerinizde doğru yemek fotoğraflarının yer alması profesyonellik göstergesidir.

Haberin tarihi: 12.11.2019 12:11:03

Yemek ve still life fotoğrafçılığında artık profesyonelliğe hazır olduğumuzu nasıl anlarız?
Bir menü çekiminde günde ortalama 40 farklı yemeği en az iki farklı açıyla çekebildiğiniz ve bunlardan en az 35'ini çerçeveletip duvara asmaya layık bulduğunuz zaman.Yoksa bir gün boyunca zaten fazlasıyla fotojenik olan bir pastayı güzel çekmiş olarak kendimize "yemek fotoğrafçısı" dememiz çok doğru olmaz.

Bir yemek fotoğrafçısı, yeri geldiğinde ısırgan otu yemeği için bile "ah olsa da yesem" dedirtebilmelidir.

İşte 21 KASIM "Kulübe Hoş geldin" atölyesinde buluşma nedenimiz tam olarak bu!
ÜSTELİK TURUNCU İÇERİK ATÖLYESİ 9.YILI ŞEREFİNE BU AY SÜRPRİZ FİYATLI!

KİMLER KATILABİLİR
Yemek fotoğrafçılığını profesyonel boyuta taşımak isteyen, halihazırda yemek fotoğrafları çeken amatörler, fotoğrafçılığın başka alanlarında sanatını konuşturan, yemek fotoğrafçılığında da yer edinmek isteyen profesyoneller, fotoğraf makinesiyle savaşını bitirmiş fotoğrafseverler.

ATÖLYEDE NELER VAR

GEREKLİ EKİPMANLAR: Profesyonel yemek fotoğrafçılığı için ihtiyaç listesi.
IŞIK: Yemek fotoğrafçılığı için doğru ışık, ışığın efendisi olma, zor koşullarda çekim.
PROP VE FOOD STYLING: Tabak sunumu, malzeme seçimi, hikaye oluşturma.
ÖZEL ÇEKİMLER: Dark moody, aksiyonlu çekimler, tonsürton, cam ve metal çekimi, ambalaj çekimi.
LIGHTROOM: Fotoğrafları düzenleme, en ideal filtreler, sihirli dokunuşlar.
KİŞİSEL MARKALAŞMA: Rekabet, kanvas iş planı, doğru bütçelendirme, pazarlama stratejileri.

BİLGİ VE KAYIT: [email protected] / 0216 326 98 72 
#foodphotography #foodstyling #foodphotographyworkshop