Minerva Gayrimenkul ve Medyafors Fuarcılık'tan İş Birliği

Haberin tarihi: 20.09.2018 00:00:00

Alışveriş merkezi ve perakende sektöründe; konsept ve arsa geliştirme, M&A, kiralama ve yönetim danışmanlığı ile perakende markalarına kiralama, büyüme ve stratejik planlama danışmanlığı veren Minerva Gayrimenkul Kiralama ve Danışmanlık ile konsept fuarların ulusal ve uluslararası arenadaki öncüsü Medyafors Fuarcılık A.Ş. markaların ve franchise adaylarının önünü açacak bir işbirliği için anlaştı.

Türkiye’de markaların hem yurt içi hem yurt dışı alanda franchise sistemi ile büyüme arzusunun gittikçe artan bir talep oluşturması ile birlikte, yurt içi ve yurt dışı projeler ile portföyünde kiralama hizmeti veren Minerva, Medyafors Fuarcılık ile birlikte bu talebe yönelik oldukça zengin çözümler sunmayı planlıyor. Yurt içinde 15 yıldır Bayim Olur musun Franchising Fuarı ile markalara önemli çözümler geliştirmiş olan Medyafors Fuarcılık, Türkiye’de tek yetkili satış temsilcisi olduğu IFE Newyork Fanchise Fuarı, TGFM Dubai Fuarı, Frankfurt Franchise Fuarı, FBR AJMAN, Buybrand Franchise Fuarı-Moskova, International Franchise Show Londra, Saudi Franchise Fuarı -Riyad, Meksika Franchise Fuarı ile birlikte oluşturduğu franchise havuzunda Minerva ile markalara çözüm geliştirmeye çalışacak.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Minerva Gayrimenkul Kiralama ve Danışmanlık adına konuşan, Başat Cem ve Neşe Merdinler; anlaşmaya varılan işbirliği kapsamında, Türkiye’de düzenlenen Bayim Olur musun fuarına gelecek senelerde de pazardaki yatırımcı ve projeler ile her iki şirketin yurt dışındaki faaliyetlerinde perakende büyümesine katkı sağlamasını hedeflediklerini dile getirdi. 

Sektörel tecrübeleri yıllara dayanan her iki şirketin de bu işbirliği ile perakende sektörüne yeni bir soluk getirmesi ve markalara yaratılacak katma değeri arttırması amaçlanıyor.