Mobil Döner Büfeleri Sektörü Hareketlendirdi. Bereket Döner Shell İstasyonlarında !

Haberin tarihi: 4.12.2019 18:12:22

Bereket Döner, Bereket Durak konsepti ile sektöre 'Hareket' getirdi. Mobil döner büfeleri, İstanbul'un ardından önümüzdeki yıldan itibaren, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya gibi şehirlerde, nüfusun yoğun olduğu bölgelerde servise alınması planlanıyor.

Türkiye'nin ilk özel tasarım mobil döner büfeleri, yurt  dışında da büyük ilgi görüyor. Bereket Döner CEO'su Muhammet Nezif Emek mobil döner büfeleri için "2 yıldır süren çabamız nihayet sonuç verdi. İlk mobil döner büfelerimiz İstanbul'da Üsküdar, Altunizade, Avcılar, Göztepe ile Ümraniye, Merter Çırpıcı ve Odayeri'nde hizmete açıyoruz" dedi.

MOBİL BÜFELERLE İSTİHDAM REKORU KIRACAĞIZ

Bereket Döner mobil büfelerin en kolay yatırım aracı olduğunu belirten Muhammet Nezif Emek şu bilgileri verdi;
"Mobil büfeler hem işletme hem de yatırım açısından çok sayıda yenilikle dolu. Türkiye genelinde çok sayıda benzin istasyonu ve nüfus hareketinin yoğun olduğu bölgelerde hızla kurulabilen ve dakikalar içinde işletmeye alınabilen sistem olarak sektöre öncü oldu. Suudi Arabistan'dan çok sayıda talep aldık. Umman ve Abha'da 2 adet durak devreye alıyoruz. Yurt dışından aldığımız yoğun talepler, verimli bir yatırım modeli geliştirdiğimizi ortaya koydu. Biz mobil döner büfelerinde önceliği yurt içinde yaygınlaşmasına önem veriyoruz. Her büfe en az üç kişiye iş imkanı demek. Türkiye'nin her yerinde mobil döner büfesi ile önümüzdeki dönemde Bereket Döner olarak istihdam rekoru kıracağımıza inanıyorum"dedi.

 

Bereket Döner Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...