Pizza Tomato Yeni Restoran Konsepti ve Franchise ile Türkiye'yi Lezzet Ağıyla Sarmaya Hızla Devam Ediyor

Haberin tarihi: 9.12.2019 12:12:03

1999’dan Beri Değişmeyen Lezzetiyle Büyüyen  Pizza Tomato Ailesine, Cazip Franchise Koşulları ile Siz de Katılın !

1999’dan beri günlük taze hamur ve taptaze malzemeler ile yaptığımız enfes pizzalarımızı 7’den 70’e pizza severler ile buluşturuyoruz. Helal sertifikalı tedarikçilerimiz, açık ve hijyenik mutfağımızla pizzalarımızı güvenle tüketebilirsiniz.
Tüm şebelerimizde geçerli genel kampanyalarımız ve şubelere özel kampanyalarımızla Pizza Tomato olarak  her cebe uygun ürün çeşitliliği sunuyoruz.

Pizza Tomato Türkiye’yi Saran Lezzet Sloganımızla Değerli  Yatırımcılarımıza,  Tüm Türkiye Genelinde Franchising Sistemiyle Bayilik Vermeyi Sürdürüyoruz.

Pizza Tomato ailesine, cazip franchise koşulları ile  katılmak için tıklayınız 

Kendi İşinizi Kurun!

Güçlü operasyon modeli, endüstrideki yenilikleri, düzenli destek veren ekibi, lezzetli pizzaları ve müşteri memnuniyeti, Pizza Tomato’nun bayilik için mükemmel bir adres olduğunun kanıtlarından birkaç tanesidir.

Pizza Tomato, 1999 yılında öncelikle Marmaris restoranıyla hayata geçmiştir. 
Amacımız; başarılı bayiler ile büyümektir. Bayilerimizin gelişmesi ve rahat hizmet verebilmesi, Pizza Tomato’nun daha da büyümesi demek olduğunu biliyoruz. Bu nedenle bayilerimizle yeni fikir ve projelerimizi anında paylaşır, onların ihtiyaçlarına bekletmeden cevap veririz.

Bayilerimizle yerel grup toplantıları yaparak, birebir görüşerek ve uygulamalarımızı paylaşarak, pozitif enerji ile ilişkilerimizi daha da güçlendiriyoruz. Böylelikle şirketimiz ve bayilerimiz başarıyı birlikte elde ediyorlar.

Pizza Tomato Bayisi Olmanın Avantajları
Niçin Bayimiz Olmalısınız?

Pizza Tomato; Frachising sisteminin tüm olanaklarını ve avantajlarını başarılı bir şekilde uygulamaya odaklanan, yatırımcılarıyla birlikte büyümeyi esas alan bir düzen üzerine kuruludur. 

Günlük Taze Hamur
Restoranlarımızda ürünlerimizi her gün taze hamurla yapıyoruz. Böylelikle hamurumuz hem taze hem de sağlıklıdır. Bu da bizi müşterilerimiz  tarafından oldukça tercih edilir kılmaktadır. 

% 100 Yerli Marka
Pizza Tomato 1999 yılında İzmir’de % 100 yerli sermaye ile kurulmuştur. O günden bu yana sektörde birikim ve tecrübelerini artırarak yerli üretime ve istihdama katkı sağlamaktadır.

Her Yaşa ve Her Bütçeye Uygun
Geniş ürün yelpazemiz sayesinde oldukça geniş tüketici kitlesine hitap etmekteyiz. Bu sayede restoranlarımız günün her saati kazanç sağlayan bir potansiyele sahiptir.  Ayrıca paket servis ağımızla restoran kapasitesinin üzerinde kazanç olanağı sağlamaktadır.

4 Farklı Konsept Seçeneği
Pizza Tomato, restoranlarını yurdun dört bir yanında faaliyetlerini hızlı, ekonomik ve müşteri odaklı çalışabilmek adına dizayn etmiştir. Bu doğrultuda amacına ve konumuna uygun konseptleriyle bölgedeki müşteri portföyüne eksiksiz ve kusursuz  hizmeti getirmektedir.

Pizza Tomato'da yatırımcılarımızın hedefleri doğrultusunda 4 farklı konsept vardır.  Mekân içeriğinden ürün çeşitine kadar değişkenlik gösteren bu konseptler arasında yatırımcının bütçesine uygun seçim yapma imkanı sağlanmaktadır.

Reklam ve Pazarlama Desteği
Reklam stratejimiz doğrultusunda pazarlama çalışmalarımızı 2 farklı alanda yürütmekteyiz. Lokal pazarlamada; Şubeler, müşterilerle birebir temas kuracakları alanlarda broşür, afiş, tabela, kupon, şubelere özel kampanya çalışmaları  yürütürler. Ulusal pazarlamada ise; reklam katkı payı ve Pizza Tomato ulusal reklam bütçesiyle; Televizyon, internet reklamları, sosyal medya çalışmalarını  yürütmekteyiz.

Eğitim ve Operasyon Desteği
Ekiplerimiz; Müşteri tercihlerinin yönlendirilmesinden rekabet psikolojisine, sıcak satıştan hijyen ve kaliteye kadar, uzmanlık seviyesine ulaşana dek sürekli eğitime tabi tutulurlar. Pizza Tomato Akademi ve Denetim Departmanı, gıda  bayiliği konusunda standart olan bir eğitim programına katılmanızı sağlar.

Standart program; Teorik ve pratik olmak üzere 3 hafta boyunca, genel merkezimizde konusunda uzman ekipler tarafından verilen eğitimlerle gerçekleşir. Ardından franchise bayi açılana kadar geçen süre boyunca, belirlenen gelişmiş bir Pizza Tomato bayisinde; pizza yapımı, ürün kalitesi, hijyen, müşteri odaklı satış, sipariş alımı, pazarlama, finans gibi konularda çok ayrıntılı bir eğitim programı  uygulanır.

Bu eğitimi alan kişiler teste tabi tutulurlar ve başarılı olanlara Pizza Tomato  tarafından sertifika verilir.

Şube açıldıktan sonra da eğitim departmanı; Gelişmiş bir pizza dükkanının oluşması  için servis, bilgi ve ürün kalitesinin standartlarını korumak amacıyla 3 hafta boyunca kontrollerine devam eder. Kontrol ve rutin eğitimler francihse bayinin çalışma sürecinde de devam etmektedir.

Hammadde ve Lojistik Desteği
Gıda ürünlerimiz, ekipmanlarımız ve sarf malzemelerimiz Pizza Tomato merkez ve anlaşmalı tedarikçi firmalar tarafından belirli rut planında şubelere sevk edilir.

Bayi Olma Süreci
Franchise bayi olma süreci ile ilgili adımları aşağıda görebilirsiniz.

Bilgi Alma
Talepler için web sitesinden başvuru yapılması gerekmektedir. Bilgi alma; telefon, mail veya referans yöntemi ile gerçekleşebilir.

Başvuru
Başvuru yapan kişi web sitemizde yer alan başvuru formunu tam ve eksiksiz olarak doldurmalıdır.

Ön Görüşme
Başvuru yapan franchise bayi adaylarımız, başvuru formunda belirtmiş oldukları telefon numaralarından aranırlar ve profili uygun görülenler daha detaylı görüşme yapmak için Genel Merkeze davet edilirler.

Analiz, Onay, Kontrat ve Hazırlık
İş kurmak isteyen franchise bayi adayının önerdiği konumlardaki yerlerin, yönetimin atadığı teknik kadrosu tarafından gerekli gözlem ve fizibilite çalışmalarından sonra yönetim onayına sunulur ve uygun görüldüğü takdirde İsim Hakkı Hizmet Sözleşmesi taraflar arasında imzalanır. Ardından kiralama, dekorasyon faaliyetleri başlar ve bu aşamadan sonra adayın ve personelin 3 haftalık eğitim sürecine katılması talep edilir. Bu eğitimlere tam anlamıyla katılmak zorunludur.

Pizza Tomato ailesine, cazip franchise koşulları ile  katılmak için tıklayınız 

Pizza Tomato Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...