Premar Franchise ile kendi işinin sahibi olmak isteyenlere fırsat

Haberin tarihi: 17.01.2019 16:01:12

Premar Gayrimenkul, Türkiye’de 40’ı aşkın ilde 100 bayisi ile hizmet veren, Yunanistan’dan Ukrayna’ya Danimarka’dan Çin’e Bulgaristan’dan KKTC’ye kadar 9 ayrı ülkede bayileri bulunan marka; yurt içinde en fazla şehirde bayisi bulunan tek emlak zinciri olma özelliği taşıyor. 

Premar Gayrimenkul ’ün kazan-kazan sistemiyle hareket ettiğini belirten Premar Gayrimenkul Marka Danışmanı Hakan Erilkun; “Türkiye’de bayilik sistemi maalesef girişimciyi destekler gibi görünen ama gerçekte nakit döngüsüne dayalı bir düzen olarak görülmektedir. Biz Premar Gayrimenkul olarak bu çizginin tamamen dışında, birlikte büyümeye ve kazandıkça ödeme sistemine dayalı bir yapılanmayı tercih ediyoruz. Uluslararası alanda test edilip onaylanmış bir altyapıyı tüm bayilerimize uzman kadrolarla hazır olarak sağlamakla birlikte, eğitimden hukuka, insan kaynaklarından pazarlamaya kadar tüm ihtiyaçları birebir gidermekteyiz ”dedi.

2019 hedeflerine de değinen İncesu, “ Hedeflediğimiz bayi sayısına yaklaşırken, Türkiye’nin en hızlı büyüyen emlak pazarlama zinciri olmayı şimdiden başarmış bulunmaktayız. Hedefimize emin adımlar ile yürürken, bünyemizde faaliyet gösterecek ‘Sürekli Eğitim Akademisi’, ‘Dijital Pazarlama ve Teknoloji Birimi’ ile ‘Müşteri İlişkileri Birimleri’ sayesinde iş ortaklarımızı ve bayilerimizi tüm konulardaki gelişmelerden ‘Emlak Ofisi Yönetim Platformu’ aracılığıyla sürekli bilgilendiriyoruz. Bu sayede doğru bilgi akışını hızlandırmakla beraber gayrimenkul portföylerini ve müşterilerinizin gayrimenkul taleplerini eşleştirip daha hızlı ve kolay şekilde kazanç elde etmelerine imkan sağlıyoruz” dedi.

İncesu, “Hedefimiz ‘Birlikten Kuvvet Doğar’ felsefesi ile hareket eden ve yerel ile global ağı birbirine bağlayan en geniş network ağına sahip emlak pazarlama zinciri olmaktır’’ diyerek sözlerini bitirdi.

Premar Gayrimenkul Danışmanlığı Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız