Reklamın G Hali, Gala Reklam Oktay Dalkıran Özel Röportaj

Haberin tarihi: 26.02.2020 17:02:50

Amacımız doğrultusunda hareket ederken, sahip olduğumuz en önemli değerlerimiz; Gelişim, güncellik, güvenilirlik, şeffaflık, ve sürekli gelişim” diyen Gala Reklam’ın Kurucu Ortaklarından Oktay DALKIRAN ile gerçekleştirdiğimiz söyleşinin endüstriyel reklamcılık sektörü adına olumlu iş birlikleri yaratacağına inanıyoruz, ilgiyle okumanız dileği ile. 

Öncelikle Bizlere Gala Reklamı Anlatır mısınız? 

“Reklamın G Hali” diyen Gala Reklam, 2008 yılından bu yana kadar yaygın hizmet ağı ile markasının gücünü globale de duyurmak için çalışmaktadır. Kalite ve güvenlik standartları çerçevesinde üretim aşamalarının tamamında, sürdürülebilirliği, çevreye ve insana saygıyı daima ön planda tutmaktayız. Bu bilgi ve deneyimin bir eseri olarak; “Endüstriyel Reklamcılık” sektöründe toplam 300 m²’lik bir alanda başladığımız sektörel maceramızı o günden bu yana dek yükselen bir ivme ile genişletmeye devam etmekteyiz. Alanımızın en hızlısı ve en estetiği olmak için çalışıyoruz. İstanbul İmes Dudullu’da artırdığımız kapasitemiz ile 2.000 m² kapalı alana sahip modern tesislerimizde uzman personelimiz ve montaj ekibimizle birlikte kurumsal müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. 

Peki, Çalışma Alanlarınız Tam Olarak Neleri Kapsamaktadır?

Reklamın G Hali’nden yola çıkarak çalışmalarını tasarlayan Gala Reklam; iş ortaklarına her zaman güncelliği sunan bir hizmet anlayışı benimser. Bu kriterler doğrultusunda; kurumsal kimlik uygulamaları, mağaza iç- dış cephe uygulamaları, cephe ve çatı panoları, yol panoları, totem, mimari dekorasyon, mobilya uygulamaları ve daha birçok iş kalemimiz ile kurumsal firmalara çözüm ortaklığı sağlamaktayız. 

Gayemiz; kurumsal markaları unutulmaz ve gözde isimler haline getirmek, iş ortaklarımız ile birlikte büyümeyi hedeflemektir. 

Gala Reklam, Franchise Markalar ile Stratejisi Nasıl Belirler?

Endüstriyel reklamcılık pazarında uzun vadeli iş ortaklıkları ile üstün kaliteli ürün ve hizmetler ile fark yaratmayı istiyoruz. Ülke ekonomisine, endüstriyel reklamcılık sektörüne ve de iş ortaklarımıza katma değer sağlamayı en büyük hedef olarak benimsiyoruz. Bu bağlamda; yenilenerek ilerliyor, potansiyelimizdeki enerjiyi her zaman küresel arenaya taşımak için kullanıyoruz. Bu doğrultuda da hizmet verdiği franchise firmalar ile stratejimizi geliştiriyoruz. Uzman ve dinamik ekibimizle tasarımdan üretime, üretimden montaja ve montaj sonrası teknik hizmetlerimiz ile 360 derece bir iş anlayışı sunmaktayız.
Aldığı ISO 9001, OHSAS 18001, ISO 14001, TSE belgeleri ile üretim kalitesini her geçen gün daha üst noktalara taşıyarak. Franchise markalarına; estetik görünüm, güncel duruş,  güçlü iş potansiyeli,  global bakış, gözde isim olmaları için her zaman yaratıcı ve genç olmayı tercih eder. 

Avrupa, Asya ve Afrika kıtası olmak üzere 3 kıtada kurumsal kimliğimizi yaptığımız başarılı açık hava ve iç cephe reklam çalışmalarıyla gözde hale getiririz. Bununla birlikte Gala Reklam, içgörüsünü franchise firmaların güncelliğini uluslararası boyuta taşımaları için yeniden şekillendirir. Hizmet portföyünde müşterilerine en doğru ve en etkili yöntemleri sunarak, müşterilerinin istek ve beklentilerini son noktaya kadar takip eder, onları en doğru şekilde yönlendirmeyi kendine hedef edinir. Bu hedefe ulaşmak için; tasarımdan onaya, onaydan imalata, imalattan uygulamaya kadar her organizasyonu titizlikle yapmaktadır.

Yurt içi ve yurt dışında pazar payınız tam olarak nedir?

Türkiye olarak jeopolitik açıdan oldukça iyi bir konumdayız, ticari saha olarak da ilerlememizin en önemli nedenlerinden birinin bulunduğumuz coğrafi konumla da doğru orantılı olduğunu düşünüyorum. Bununla birlikte endüstriyel reklam ve mimari dekorasyon sektöründe üretim ve montajlama işlemlerinde iyi bir kaliteye ve verimliğe sahibiz. Bu durum da bize yurt dışına da ürünlerimizi ihraç etme olanağı sağlıyor. Gala Reklam olarak, Türkiye’de 76, yurt dışında 25 iş bitirmemiz bulunmaktadır. Bulunduğumuz ülkeler ağırlıklı olarak Asya, Avrupa ve Afrika kıtasındaki ülkelerden oluşmaktadır. Ülkemizde ve dünyanın çeşitli yerlerinde mağaza açan iş ortaklarımıza endüstriyel ve mimari görsel tasarım hizmetleri sunuyoruz. Nedir bunlar diye soracak olursanız; duvar kâğıdı, mağaza içi yönlendirme çalışmaları, light box, tabela, raf montaj ve tasarımlarına ve bunlara bağlı olarak tüm mobilyaların anahtar teslim montajını yapıyoruz. Üretim ve tasarım verimliliğimizi artırmak için Ar-Ge çalışmalarımıza önem veriyor, dünya pazarında Gala Reklam ailesi olarak Reklamın Global halini kendi topraklarımızdan çıkartmak için uğraşıyoruz. 
 

Gala Reklam hizmetlerine başvurmak için tıklayınız...