Simit Sarayı, Konya’daki ikinci şubesini M1Konya AVM’de açtı!

Haberin tarihi: 12.08.2020 17:08:48

Konya’nın yaşam merkezi M1Konya AVM, Türkiye’nin en önemli markalarından Simit Sarayı’nı geniş marka karmasına ekledi. Misafirlerine poğaçadan böreğe, Simit Pizza’dan pasta çeşitlerine kadar farklı lezzetleri keyifli bir ortamda sunan Simit Sarayı’nı bünyesine katan M1Konya AVM, son bir ay içerisinde üçüncü mekanını açmış oldu.

Geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi haline gelen M1Konya AVM, Türkiye’nin en önemli markalarından Simit Sarayı’nı ziyaretçileri ile buluşturdu.

Farklı mekan seçeneklerini Konyalılarla buluşturan M1Konya AVM, Simit Sarayı ile birlikte yeni bir sosyal yaşam alanına daha sahip oldu. Birbirinden lezzetli ürünleri, ferah atmosferi ve iç-dış mekan kullanım alternatifleriyle keyifli zaman geçirme imkanı sunan Simit Sarayı’nın da açılmasıyla M1Konya AVM, son bir ay içerisinde Starbucks ve Melange Cafe olmak üzere üç yeni mekanı ziyaretçileri ile buluşturmuş oldu. Menüsünde kahvaltı, simit, börek, kurabiye, sandviç, kruvasan, çörek, kek ve farklı salata çeşitleri bulunduran yeni Simit Sarayı şubesine ziyaretçilerin ilgisi de ilk günden yoğun oldu.

Teras alanıyla ferah ve sağlıklı
Tek kat üzerine kurulu yerleşimi, geniş koridorları ve açık otoparkı ile normalleşme sürecinde misafirlerine havadar ve sağlıklı ortamlar sunan M1Konya AVM’nin yeni mekanının öne çıkan özelliklerinden biri de geniş ve ferah terası. Yeni Simit Sarayı şubesi ile M1Konya AVM ziyaretçileri, alışveriş sonrası açık havada farklı lezzetleri deneyimleyebilecekler. 

 

Simit Sarayı Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...