Sincerely Yogurt en büyük şubesiyle İstanbul Havalimanı’nda

Haberin tarihi: 9.12.2021 14:12:59

Dondurulmuş tatlılara sağlıklı alternatifler sunan Sincerely Yogurt, İstanbul Havalimanı’ndaki 250 metrekarelik mağazasıyla Dış Hatlar Terminali’nde misafirlerini ağırlıyor. Klasik şubelerinden farklı olarak havalimanına özel, farklı bir deneyim sunan Sincerely Yogurt, frozen lezzetlerinin yanı sıra sandviç, salata ve unlu mamul kategorisinde de ürünler ikram ederek misafirlerini kafe konseptinde ağırlıyor. 

Sağlığına özen gösteren lezzet tutkunlarına; doğal ve katkısız tatlar sunan Sincerely Yogurt, Türkiye’deki en büyük şubesiyle İstanbul Havalimanı’nda yer alıyor. Sadece birkaç dakikada kendinize özel tatlar yaratabileceğiniz “kendi lezzetini kendin yarat” konseptiyle zengin frozen yoğurt seçenekleri sunan Sincerely Yogurt, İstanbul Havalimanı’ndaki 250 metrekarelik mağazasıyla Dış Hatlar Terminali’nde misafirlerini ağırlıyor. 

Dondurulmuş tatlılara sağlıklı alternatifler sunan Sincerely Yogurt, düşük yağ oranına sahip, canlı kültür içeren, probiyotik, glütensiz ve şeker ilavesiz lezzetleriyle yolcuların ister uçağa binmeden önce hızlı bir şekilde damaklarını tatlandıracakları isterlerse uçaklarını beklerken keyifli zaman geçirebilecekleri, havaalanına özel, farklı bir deneyim sunuyor. 

İstanbul Havalimanı’na özel yepyeni lezzetler
Sincerely Yogurt, İstanbul Havalimanı bünyesinde klasik şubelerinden farklı olarak çok daha büyük bir metrekarede hizmet verdiğinden ötürü, frozen yoğurtlarının, smoothielerinin yanı sıra sandviç, salata ve unlu mamul kategorisinde de ürünler sunuyor. Bu çerçevede misafirlerine ikram edeceği kahve markası olarak İlly ile anlaşan Sincerely Yogurt, havalimanına özel tasarladığı café konsepti ile ziyaretçilerine farklı bir deneyim sunuyor. Sincerely Yogurt, İstanbul Havalimanı’nda bulunan tek frozen yoğurt markası olarak da dikkatleri üzerine çekiyor.  

Lezzet tutkunlarına 50’den fazla malzeme alternatifiyle düşük kalorili, ağız tadına uygun frozen yoğurtlar tasarlama imkânı veren Sincerely Yogurt, menüsünde yer alan smoothieler, bubble tea, fit lezzet seçenekleri ve kahveleriyle unutulmaz bir lezzet keyfi yaşatıyor.

Sincerely Yogurt hakkında
Dondurulmuş yoğurt markası Sincerely Yogurt, 2009 yılında Amerika Pittsburgh'da sağlığı ön planda tutarak ve topluma hizmet etme isteğine dayanan prensiplerle kuruldu. Dondurulmuş tatlılara sağlıklı bir alternatif olan, fakat geleneksel frozen yoğurt markalarından da bir adım ileriye giderek yağsız, katkı maddesi ve renklendirici içermeyen bir ürün sunan Sincerely Yogurt, Türkiye'deki ilk mağazasını 2017 yılında Bağdat Caddesi'nde açtı. Müşteriler, tüm şubelerde, 50’yi aşkın malzeme alternatifleri ekleyerek, düşük kalorili, ağız tadına uygun yoğurt seçenekleri ile porsiyonlarını kendileri tasarlayabiliyor. Sincerely Yogurt’ta tüm yoğurt çeşitleri glütensiz ve Türkiye’de üretilirken, menüde frozen yoğurt dışında smoothie, smoothie bowl, bubble tea, ve kahve seçenekleri de bulunuyor.

Yeni Lokasyonlar

Markanın Türkiye ve Orta Doğu haklarının sahibi ve Girişimci Kübra Kalkan, önümüzdeki yıl beş yeni şube açmayı hedefliyor. Franchise için şu an şehir önceliği bulunmuyor, ürün 7’den 70’e herkese hitap eden ve Türkiye genelinde her yerde kolaylıkla açılabilecek, yatırımı da operasyonu da son derece pratik. Bu nedenle marka çok hızlı bir şekilde yayılma şansına sahip. Pandemi döneminde Franchise iletişimine ara veren firma, görüşmelere yeniden başladı ve Türkiye’nin dört bir yanından franchise adaylarının başvurularını değerlendirmeye aldı.

Franchise Alma Koşulları

Marka yetkilileri, 2021 sonuna kadar franchise bedelini uygun tutarak daha fazla kişinin girişimci olmasına fırsat vermek istiyor. Sincerely Yoghurt’un yatırım geri dönüşümünün 1-1,5 yıl gibi sektör ortalamasının en hızlı markalarından biri  olması da yatırımcı adayı için önemli bir cazibe noktası. Çok küçük metrekarelerde de yer alabilen marka, bu nedenle 150-200 bin TL yatırım maliyetiyle franchise açılabilmesine olanak sağlıyor. Self servis modeli olduğu için personel maliyeti düşük, her vardiyada 2 kişiyle iş yapılabiliyor. Sincerely Yogurt ekibi tarafından franchise adaylarına lokasyon seçiminde destek olunurken, mağaza kurulumuyla ilgili süreçleri de yakından takip ediliyor. Aynı zamanda tedarikçi kanalında olan iletişimleri sağlanırken, şube açıldıktan sonra ise operasyon ve pazarlama destekleri bulunuyor. Franchise almak isteyenlerin dinamik, bu işi yapmak için tutkuları olması ve gerçekten bu alanda çalışmak istemeleri bekleniyor. 

Sincerely Yogurt Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Markanın Türkiye ve Orta Doğu hakları sahibi, Kübra Kalkan kimdir?

New York doğumlu genç girişimci Kübra Nefise Kalkan 2013 yılında Türkiye'ye geldi. 
Kalkan, American University Uluslararası Ticaret ve Ekonomi çift ana dal yaptıktan sonra Georgetown Universitesi'nden Finans Master'ı aldı. 
Chicago merkezli Anderson Economic Group Türkiye Direktörü olarak çalıştıktan sonra Amerikan Ticaret Odası'nda (AmCham) İcra Kurulu Üyesi olarak Amerikan firmaların Türkiye atılımlarında destek vermeye başladı. Bu dönemde yakinen çalıştığı, danışmanlığını yaptığı firmaların kuruluş ve yatırım çalışmalarının içerisinde oldu.

2017’de Pittsburgh merkezli Ablak Holdings bünyesinde bulunan Sincerely Yogurt markası Türkiye pazarına açılmak istediğinde, giderek büyüyen dondurma pazarı ve sağlıklı gıda tüketim trendlerinin artmasıyla, markanın Türkiye ve Orta Doğu franchise haklarına talip oldu.  Kalkan, İlk Sincerely Yogurt şubesini İstanbul Bağdat Caddesinde açtıktan sonra marka büyük ilgi gördü ve franchise vermeye başladı.
 
Dünya devi gıda zincirlerinin yer almak için yarıştıkları İstanbul Hava Limanı dış hatlar terminalinde Sincerely Yogurt cafe konseptini açarak, markaya önemli bir prestij kazandırdı.